NYHET – 30 DAGERS FORNØYDHETSGARANTI

Tommel opp

Fra og med januar lanserer vi som det eneste treningssenteret i Bærum FORNØYDHETSGARANTI på alle våre medlemskap! Er du ikke fornøyd med treningstilbudet vårt, fasilitetene eller oppfølgingen du får kan du ganske enkelt si opp avtalen din – og du får pengene tilbake! 

 

Vår vekst og utvikling siste årene skyldes medlemmene våre og tilliten de har vist oss gjennom mange år. Vi har en veldig lav utmeldingsrate, og dette skyldes i følge analyser at de som trener hos oss føler seg ivaretatt og de er fornøyd! Alle som melder seg inn hos oss får i første omgang spesialtilpasset et egnet treningsprogram. I løpet av de første 6 ukene møter du treningsveilederen din hele 3 ganger. Hensikten er å gi en trygg og god start på treningen her hos oss.
happymedlemHar du tegnet medlemskap med bindingstid kan du fryse abonnementet sammenhengende en måned hvert kalenderår. Du får i tillegg én veiledningstime hvert år uten ekstra kostnad.

De som ønsker seg tettere oppfølging og veiledning benytter seg ofte av en av våre personlige trenere. Vil du vite mer eller ønsker du en uforpliktende omvisning i senteret vårt? Fyll ut skjema, så kontakter vi deg.

Henvendelser treningssenteret

Personvern