Nyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Vil du trene pilates hos oss?

Publisert av på Aug 16, 2017 i Nyheter | Comments Off on Vil du trene pilates hos oss?

Vest helse og trening gir nå muligheten til å lære mer pilates. Bærum Pilates Studio AS har inngått samarbeid med Vest helse og trening AS og vil ha sine timer i våre lokaler fremover. Dette vil dermed gi våre medlemmer muligheten til å videreutvikle sine pilates-ferdigheter ved at vi både tilbyr Pilates 1 og Pilates 2, samt workshops. 

Pilates 1 er timer for nybegynnere og de som ikke har gjennomført workshop. Timene ligger på et nivå som alle mestrer og får utbytte av.

Pilates 2 er en avansert time for alle som har trent pilates tidligere og gjennomført pilates-workshop eller fulgt Bærum Pilates Studio sine kurs. Dette for å sikre en sikker og trygg utførelse av øvelsene samt for å sikre en flyt i timene som gir maksimal effekt for deltagerne. Spørsmål rettes til: christine@baerumpilatesstudio.no
Neste workshop er søndag 24.august kl.1230-1530 (kr. 400,-).

Workshops vil arrangeres jevnlig og vil gi deltagerne kunnskap og ferdigheter til å kunne løfte sine pilatesferdigheter videre. Etter gjennomført workshop vil man kunne delta også på Pilates 2 og få maksimal effekt av dette. Første workshop er søndag 27.august kl.1230-1530 (pris: kr.400,-, påmelding som vanlig via MinSide, maks.16 deltagere).

Bærum Pilates Studio AS har vært eid og drivet av Christine Strand Simon siden 2004. Christine ble utdannet ballettpedagog ved Den Norske Balletthøyskole  i 1991, med videreutdanning ved London Studio Centre. I tillegg er hun utdannet vannterapeut, massasjeterapeut fra Axelson Body Work School, pilatesinstruktør og autorisert fotterapeut. Hun har mer enn 30 års undervisningserfaring med elever i alderen 6 uker til 80 år. I tillegg til sin jobb som pilatesinstruktør, jobber Christine som massasjeterapeut, fotterapeut med vekt på biomekaniskterapi, og som lærer i fotterapi ved Rosenvilde videregående skole.

Bærum Pilates Studio as har alltid vært opptatt av å gi elevene et pusterom mens de trener,  personlig oppfølging og veiledning har alltid vært prioritert. Bærum Pilates Studio AS ønsker at alle føler seg sett i løpet av timen, og tilrettelegger sin undervisning slik at den er tilpasset hver enkelt. Vi er der for deg og din kropp, og det er derfor viktig at din tillit til oss er stor. Spørsmål er en viktig del av treningen, og vi strekker oss så langt vi kan for å gi deg de svarene du har krav på. Vårt motto: ” Du er aldri sterkere enn kroppens svakeste ledd”.

TREN MED OSS – AUGUSTKAMPANJEN ER HER!

Publisert av på Aug 1, 2017 i Nyheter | Comments Off on TREN MED OSS – AUGUSTKAMPANJEN ER HER!

Vil du trene på vårt treningssenter med masse treningsglede, ekstremt hyggelige medlemmer og et fantastisk treningsmiljø? Hos oss trener alt fra mosjonister til toppidrettsutøvere – og nå er årets høstkampanje her!

 

Ved Vest helse og trening får du et av Bærums beste treningstilbud og det til kun 399,-/mnd*! Vi vet at du kommer til å bli fornøyd hos oss og har som eneste treningssenter i Bærum FORNØYDHETSGARANTI!  Er du ikke fornøyd med treningstilbudet vårt, fasilitetene eller oppfølgingen du får i løpet av 30 dager kan du ganske enkelt si opp avtalen din – og du får pengene tilbake! Du risikerer altså ingenting – kun å finne et treningssenter som gir deg det du er ute etter.

BLI MEDLEM INNEN 15.SEPTEMBER OG FÅ ÉN MÅNEDS GRATIS TRENING OG GRATIS INNMELDING!

*tilbudet fordrer binding i 12 mnd. Pris pensjonist og student: 369,-/mnd.

 

 

Åpningstider juli/august

Publisert av på May 16, 2017 i Nyheter | Comments Off on Åpningstider juli/august

Mandag 10.juli – søndag 06.august:

man-fre: 0800-2000

lør: 0800-1600

søn: 1000-1800

Gruppetreningssalen får en fantastisk ansiktsløftning i sommer og vi gleder oss til å sette igang med gruppetimer igjen fra og med mandag 07.august! I juli har våre instruktører ferie, og vi setter derfor opp doble virtuelle sykkeltimer hver dag! Følg med på MinSide, book plass og benytt muligheten til å virkelig komme i fantastisk sykkelform med de beste wattsyklene på markedet!

 

Mandag 01.mai

Publisert av på Apr 28, 2017 i Nyheter | Comments Off on Mandag 01.mai

For de aller fleste en deilig fridag og vi holder åpent fra kl.10-20! Og for en ettermiddag det blir!!!

5 gruppetimer av YPPERSTE kvalitet fra kl.16: førstemai

– CardioDance
– Shape
– Sykkel Terskel Watt
– Bodyattack (LesMills)
– Grit Strength (LesMills)
Nyt fridagen og benytt ettermiddagen til å være med på èn eller flere av disse fantastiske timene! Påmelding som vanlig via MinSide!

Kom i form til sommeren!

Publisert av på Apr 21, 2017 i Nyheter | Comments Off on Kom i form til sommeren!

Nå er tiden for å legge inn støtet for å  komme i toppform til sommeren! Mange har trent jevnt gjennom hele vinteren, men vet ikke hvordan de skal legge inn støtet for å få maksimalt ut av den innsatsen de har lagt ned. 

PT-kampanje vår 2017Hva er målet ditt i sommer? Løpe raskere? Kunne gjennomføre en lang og tidligere tenkt uoverkommelig fjelltur? Få en mer definert muskulatur? Hurtighet, utholdenhet og styrke – individuelle mål krever individuell tilnærming og mange vet ikke hvordan de skal klare dette på egenhånd. Trenerne våre har kompetanse for at du skal nå dine mål!

I uke 17 gir vi deg et kjempetilbud hvor du får 2 ekstra timer gratis ved kjøp av alle 10-timers PT-pakker! Dette er et et tilbud som kun er tilgjengelig i uke 17!

 

BENYTT DEG AV TILBUDET HER! eller ring oss på 67150150/post@vesthelse.no

 

Åpningstider og gruppetimer i påsken

Publisert av på Apr 6, 2017 i Nyheter | Comments Off on Åpningstider og gruppetimer i påsken

Vi har ordinære åpningstider fra og med mandag 10. april til og med onsdag 12. april. Disse dagene er resepsjonen betjent mellom kl 0800 – 1600. Resepsjonen er ubetjent fra og med skjærtorsdag til og med 2. påskedag.

Fra skjærtorsdag til og med påskeaften holder vi åpent fra kl 0800 – 1600.

1. påskedag åpner vi kl 1000 og stenger kl 1800.

NB! Vi holder stengt 2. påskedag pga endringer om montering av nytt utstyr i treningssenteret. 

PÅSKENS GRUPPETIMER:
mandag 10.april kl.1900: Bodyattack (30 min – Nina)
mandag 10.april kl.1930: CXWorx (30 min – Nina)
tirsdag 11.april kl.1800: Yoga (55 min – Lene)
tirsdag 11.april kl.1920: X-trening (55 min – Marthe)
VI MINNER OM AT DET KOMMER NY TIMEPLAN FRA OG MED TIRSDAG 18.APRIL!

Vi ønsker alle medlemmer og pasienter en riktig god påske! 

Muskelterapeut Trude Madsen Svartedal

Publisert av på Apr 4, 2017 i Muskelterapeut, Nyheter | Comments Off on Muskelterapeut Trude Madsen Svartedal

Muskelterapeut Trude Madsen Svartedal

Trudepromo

Vi ønsker Trude Svartedal velkommen til oss!

Trude er utdannet muskelterpaeut og massør: Hun er også 3. års osteopatistudent. Hun har arbeidet i mange år som muskelterapeut og vi gleder oss over å ha fått henne som kollega!

Ønsker du å bestille time hos Trude? Ring 67 150 150 eller benytt vår online-booking.

 

Endringer på gruppetimeplanen – frem til 5. mai

Publisert av på Mar 23, 2017 i Nyheter | Comments Off on Endringer på gruppetimeplanen – frem til 5. mai

I forbindelse med Carolines fravær noen uker fremover har vi vært så heldige å få Christine til å kjøre Pilates for oss! For å få dette til blir timen flyttet til fredager kl.1630 i disse ukene (til og med fredag 5.mai). Christine er en svært rutinert Pilatesintruktør med mange års rutine som vil gi toppkvalitet på timene disse ukene!

Anne Kathrine, vår knallgode instruktør gjennom mange år, er nå sertifisert Les Mills-instruktør! På onsdager kl.20.00 blir det derfor BODYATTACK (60 min) fremover. BODYATTACK er en super treningsøkt med sportsinspirert kondisjonstrening som utfordrer din styrke og utholdenhet! Timen passer for alle!

DET KOMMER NYTIMEPLAN MED FLERE NYHETER ETTER PÅSKEFERIEN.

VARIER TRENINGEN OG PRØV BESTILL GRUPPETIME!

Ernæringsveileder Christin Egeland

Publisert av på Aug 19, 2016 i Nyheter, Øvrige medarbeidere | Comments Off on Ernæringsveileder Christin Egeland

Ernæringsveileder Christin Egeland

Bilde Christin E.-2Christin har en bachelor i ernæringsfysiologi med idrettsernæring som valgfag. Hun ønsker å hjelpe mennesker til å få et sunnere kosthold for å forebygge livsstilssykdommer, optimalisere vekten, tilpasse kosthold i forhold til plager i hud og eller fordøyelsessystemet, enten som supplement til medisinsk behandling eller der det ikke er påvist allergier eller sykdommer.

Christin har stor tro på flerfaglig samarbeid for å kunne se hele mennesket. Med fokus på ren og naturlig mat i kombinasjon med fysisk aktivitet kan hun bidra med hjelp til å finne en sunn og varig trivselsvekt.

 

Ved å analysere kostholdet vil Christin kunne kartlegge og sikre inntak av kroppens behov for nødvendige næringsstoffer. Dette gjelder ikke minst også for de med tilstanden metabolsk syndrom der man står i fare for å utvikle diabetes og hjerte- og karsykdommer.

Christins bacheloroppgave omhandlet effekten av probiotika på irritabel tarmsyndrom og hun har særlig interesse for kostholdets påvirkning for en velfungerende mage og fordøyelse. Ved å kartlegge kostholdet i kombinasjon med symptomer vil hun i samarbeid med deg kunne finne frem til hvilke matvarer det reageres på og samtidig sikre et fullverdig kosthold.

Med to barn på åtte og elleve år har Christin naturlig interesse for og erfaring med ernæring for barn og ungdom. Det er viktig at kostholdet til barn er så næringstett som mulig for å sikre god utvikling av kropp og hjerne.

Et annet interesseområde er trening og det er spennende å kunne tilpasse kostholdet slik at kroppen kan yte optimalt i den enkelte aktivitet.

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med Christin? e-post: christin@vesthelse.no / tlf. 67 150 150 eller fyll ut kontaktskjema. 

Lege Marius Myrstad

Publisert av på Aug 16, 2016 i Leger, Nyheter | Comments Off on Lege Marius Myrstad

Lege Marius Myrstad

Til daglig arbeider Myrstad som lege ved Medisinsk avdeling på Bærum sykehus. Han er snart ferdig spesialist i indremedisin og geriatri. Høsten 2015 forsvarte han sin doktoravhandling om temaet utholdenhetstrening og atrieflimmer.

Myrstad vil kunne undersøke pasienter med ulike indremedisinske problemstillinger og foreta legemiddelgjennomgang hos geriatriske pasienter eller pasienter med indremedisinske tilstander. Videre vil han kunne følge opp pasienter med atrieflimmer, og gi treningsråd og oppfølging til eldre og til pasienter med hjertesykdom eller andre indremedisinske sykdommer.

Ønsker du mer informasjon? Vennligst fyll ut kontaktskjemaet. Ønsker du å bestille time hos Lege Marius Myrstad? Vennligst ring 67 18 02 70

Henvendelse helse

Personvern