Personlig trener

Vest helse og trening har kun håndplukkede personlige trenere som tilfredsstiller våre krav: stor kompetanse innen personlig trening, egenerfaring fra flere idretter, lang egenerfaring med variert styrketrening og gode evner til å kommunisere og motivere. I motsetning til hos de aller fleste andre sentre trenger du heller ikke være medlem for å benytte deg av en PT hos oss! Våre personlige trenere bringer treningen din til et helt nytt nivå!

Les mer her om våre personlige trenere og hvilke PT-tilbud vi har til deg.

_MG_0553

KJØP PERSONLIG TRENING HER!

En personlig trener er en som ser alle dine behov for at du skal nå dine treningsmål. Vil du bli sterkere, mykere, kunne løpe lenger og raskere, eller vi du rett og slett ha hjelp til å gjøre treningen morsommere – vi har alle individuelle mål med vår trening. Våre personlige trenere kan hjelpe deg med akkurat dette. De har stor kompetanse innen personlig trening, og har også alle idrettslig bakgrunn. De VET hva som skal til! Forskning viser nettopp at sannsynligheten for å nå sine treningsmål øker drastisk ved å benytte seg av og samarbeide med en personlig trener.
IMG_8027En personlig trener kan være den beste investeringen du har gjort på lang tid. Om du har et spesifikt mål eller bare ønsker å komme i bedre form spiller ingen rolle, ditt utbytte av treningen vil bli betraktelig bedre dersom du samarbeider med en dyktig personlig trener. En dyktig PT får deg rett og slett til å yte ditt beste!

Vest helse og trening tilbyr både 25 og 55 minutter med personlig trener, og man kan også gå sammen med en god venn og ha duo-timer. PT-timer selges både enkeltvis og som pakker med 3 og 10 timer.

Hvorfor ikke investere i din egen helse ved å prøve en av våre personlige trenere?

Klikk her for å se priser og hvilke muligheter du har for personlig trening hos oss!

PRISLISTE PT-TIMER

Finn din personlige trener hos oss idag!


 

IMG_4821

Torbjørn Flingtorp Fritzen (leder av treningsavdelingen)

Torbjørn er leder for treningsavdelingen og har lang rutine og erfaring med styrketrening og funksjonell trening. Torbjørn har idrettslig bakgrunn fra basketball på landslagsnivå og er i tillegg osteopat og fysioterapeut.

Vil du trene med Torbjørn?

e-post: torbjorn@vesthelse.no

 

Clive

Clive Jones (leder av PT-avdelingen)

Clive er en meget rutinert personlig trener og instruktør med lang erfaring fra flere treningssenter-kjeder. Clive har idrettslig bakgrunn fra kajakkpadling på høyt nivå og er leder for PT-avdelingen ved Vest helse og trening AS.

Vil du trene med Clive?

epost: clive@vesthelse.no

 

mia5Mia Vujovic 

Mia er PT-utdannet fra SAFE Education og besitter stor kunnskap om det aller siste innen treningstrender. Mia har lang erfaring som klassisk ballettdanser og har blant annet danset ved Den Norske Opera.

Vil du trene med Mia?

epost: mia@vesthelse.no

 

simen2Simen A. Thøgersen

Simen er en personlig trener hos oss ved siden av sin jobb som fysioterapeut. Han er også med i det medisinske teamet til Stabæk fotball og har hovedansvaret for klubbens akademi. Simen har selv variert idrettsbakgrunn, blant annet fra fotball på høyt nivå.

Vil du trene med Simen?

e-post: simen@vesthelse.no

 

Ulrike Haubenreisser

Ulrike er utdannet personlig trener ved AFPT. Ulrike har en stor lidenskap for fysisk aktivitet og liker å veilede andre til en sunnere livsstil og bedre helse og er blant annet aktiv innen Crossfit selv. Ulrike har spesiell interesse mot funksjonell trening, mobilitet, crossfit og styrketrening.

Vil du trene med Ulrike?

epost: u.haubenreisser@gmail.com

KJØP PERSONLIG TRENING HER!

Personvern