Vil du trene pilates hos oss?

Vest helse og trening gir nå muligheten til å lære mer pilates. Bærum Pilates Studio AS har inngått samarbeid med Vest helse og trening AS og vil ha sine timer i våre lokaler fremover. Dette vil dermed gi våre medlemmer muligheten til å videreutvikle sine pilates-ferdigheter ved at vi både tilbyr Pilates 1 og Pilates 2, samt workshops. 

Pilates 1 er timer for nybegynnere og de som ikke har gjennomført workshop. Timene ligger på et nivå som alle mestrer og får utbytte av.

Pilates 2 er en avansert time for alle som har trent pilates tidligere og gjennomført pilates-workshop eller fulgt Bærum Pilates Studio sine kurs. Dette for å sikre en sikker og trygg utførelse av øvelsene samt for å sikre en flyt i timene som gir maksimal effekt for deltagerne. Spørsmål rettes til: christine@baerumpilatesstudio.no
Neste workshop er søndag 24.august kl.1230-1530 (kr. 400,-).

Workshops vil arrangeres jevnlig og vil gi deltagerne kunnskap og ferdigheter til å kunne løfte sine pilatesferdigheter videre. Etter gjennomført workshop vil man kunne delta også på Pilates 2 og få maksimal effekt av dette. Første workshop er søndag 27.august kl.1230-1530 (pris: kr.400,-, påmelding som vanlig via MinSide, maks.16 deltagere).

Bærum Pilates Studio AS har vært eid og drivet av Christine Strand Simon siden 2004. Christine ble utdannet ballettpedagog ved Den Norske Balletthøyskole  i 1991, med videreutdanning ved London Studio Centre. I tillegg er hun utdannet vannterapeut, massasjeterapeut fra Axelson Body Work School, pilatesinstruktør og autorisert fotterapeut. Hun har mer enn 30 års undervisningserfaring med elever i alderen 6 uker til 80 år. I tillegg til sin jobb som pilatesinstruktør, jobber Christine som massasjeterapeut, fotterapeut med vekt på biomekaniskterapi, og som lærer i fotterapi ved Rosenvilde videregående skole.

Bærum Pilates Studio as har alltid vært opptatt av å gi elevene et pusterom mens de trener,  personlig oppfølging og veiledning har alltid vært prioritert. Bærum Pilates Studio AS ønsker at alle føler seg sett i løpet av timen, og tilrettelegger sin undervisning slik at den er tilpasset hver enkelt. Vi er der for deg og din kropp, og det er derfor viktig at din tillit til oss er stor. Spørsmål er en viktig del av treningen, og vi strekker oss så langt vi kan for å gi deg de svarene du har krav på. Vårt motto: ” Du er aldri sterkere enn kroppens svakeste ledd”.

Personvern