Sirkeltime fredag morgen og endring på yogatimer

Fornøyde medlemmer og pasienter er det viktigste for oss ved Vest helse og trening! Om våre besøkende kommer med gode ønsker og tips forsøker vi å tilfredsstille dette. Vi ønsker at flere av dere kommer med gode tips, ønsker og råd dersom dere har dette fordi dette er med på å få oss fremover! Om du sitter med en idé som du tror vil gjøre oss bedre, send de til oss på jkhuus@vesthelse.no.

I det siste har det kommet et ønske om morgentime på fredager, og vi setter derfor opp Sirkel kl.0940!

Astrid, vår ypperlige yogainstruktør, har i tillegg valgt å differensiere yogatimene:

  • Tirsdag morgen kl.0900 vil det være Yin yoga som er en myk form for yoga med fokus på å strekke bindevevet og å styrke leddene i kroppen. I Yin yoga er det hovedsaklig sittende og liggende posisjoner som holdes over flere minutter (typisk 3-5 min). Timen passer for alle.yoga
  • Torsdag ettermiddag kl.1615 vil det være Vinyasa yoga. I Vinyasa yoga binder man sammen de forskjellige yogastillingene med pusten. Man går gjennom ulike solhilsener, samt stående og sittende stillinger. Hver time avsluttes med avspenning. Lær hvordan du kan flyte med pusten samtidig som du fjerner spenninger fra kropp og sinn. Timen er lagt til rette slik at alle kan bli med.

Har du ikke prøvd yoga enda? Meld deg på en time!

Timeplan april 2016

Personvern