Trening

LøpetreningsgladeI toppetasjen til Vest helse og trening finner du vårt komplette treningssenter i lyse og gjennomgående lokaler. Fordi vi aldri står stille og alltid søker å forbedre produktet vi tilbyr medlemmene våre har treningssenteret blitt betydelig utvidet, og stod ferdigstilt 1. september 2014. 

For oss spiller det ingen rolle om du er fersk mosjonist eller toppidrettsutøver – vi vil uansett gjøre vårt for å tilby et produkt som legger til rette for at du skal nå dine treningsmål. Vest helse og trening tilbyr medlemskap til fornuftige priser med fornøydhetsgaranti, og som medlem kan du ubegrenset benytte deg av treningssenteret og gruppetimene våre. 

 

Treningssenteret ble totalrenovert sommeren 2014. Vi har fått større, lysere og enda mer gjennomgående lokaler. Ventilasjonsanlegg og nye separate kjølere sørger for optimal luftkvalitet. Utstyrsparken har blitt større og topp moderne fitnessgulv er etablert i ulike soner. Vi har knyttet til oss flere nye og flinke instruktører samt personlige trenere, samtidig som vi har opprettholdt tilstedeværelsen med fysioterapeuter på ettermiddag- og kveldstid.   

Kardioavdeling med romaskiner, sykler, stakemaskin, elipsemaskiner og tredemøller fra Matrix

Styrkeavdeling med en rekke ulike maskiner og apparater fra Matrix

Frivektsavdeling med utstyr fra Matrix og Casall, med flere benkpress- og knebøyapparater samt flere plate-loaded apparater

IMG_4404[3]

Personlig treningssone hvor våre personlige trenere hjelper deg å nå dine treningsmål på en morsom og variert måte. Denne sonen kan benyttes av også deg som ikke har personlig trener når sonen er ledig. I denne sonen finner du HIT Cage, hvor du har muligheten til å trene etter de nyeste treningsmetodene og drive funksjonell trening. Du finner også turnringer, kettlebells, boksesekk, kabelapparat, slyngeapparater og en løpebane i kunstgress som kan brukes til blant annet spensttrening og styrketrening med pull/push-slede

Testavdeling for testing av blant annet laktat og O2max

Rehabiliteringssone som er forbeholdt pasienter på dagtid

Vi tilbyr medlemskap til fornuftige priser, og som medlem kan du benytte deg av treningssenteret og gruppetreningen vi tilbyr. Du vil som medlem i tillegg få våre medlemsfordeler. Vest Helse og Trening har en komplett helseavdeling med fastlegesenter, gynekolog, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, manuellterapeut,hud- og fotterapeut, massør og personlige trenere. På den måten har du alt som trengs for å sette din helse i fokus på ett og samme sted.

Ta kontakt dersom du har spørsmål om trening og vårt treningstilbud.

Nytt treningssenter

Personvern