Våre medlemsskap

Hos oss velger du hvorvidt du ønsker bindingstid eller ikke. Er du pasient som har behov for større fleksibilitet med tanke på treningstider, eller du har blitt anbefalt å fortsette treningen her hos oss, har vi eget pasientmedlemskap. Ordinære medlemskap inkluderer en veiledningstime og to oppfølgingstimer med treningsveileder, slik at du får en optimal start på din nye treningshverdag. Ønsker du mer informasjon? Fyll ut skjema helt nederst på siden. 

Les her for mer informasjon om henting av adgangsarmbånd etc.

 

Ordinært medlemskap med binding; 399,- / måned* 

Dette medlemskapet tegnes med 12 måneder bindingstid, og du kan fryse dette medlemskapet i  1 måned hvert kalenderår (forutsetter samlet periode for frysing). Medlemskapet inkluderer en veiledningstime og to oppfølgingstimer med treningsveileder, samt en oppfølgingstime hvert kalenderår.

MELD DEG INN

 

Ordinært medlemskap uten binding; 499,- / måned*

Dette er et medlemskap hvor du ikke har noen forpliktende bindingstid. Du kan selv velge varigheten på dette medlemskapet. Medlemskapet inkluderer en veiledningstime og to oppfølgingstimer med treningsveileder. Dette medlemskapet kan ikke fryses med mindre det foreligger legeattest.

MELD DEG INN

 

Pensjonist/student med binding; 369,- / måned*

Dette medlemskapet tegnes med 12 måneder bindingstid, og du kan fryse dette medlemskapet i  1 måned hvert kalenderår (forutsetter samlet periode for frysing). Medlemskapet inkluderer en veiledningstime og to oppfølgingstimer med treningsveileder, samt en oppfølgingstime hvert kalenderår.

MELD DEG INN

 

Pensjonist/student uten binding; 449,- / måned*

Dette er et medlemskap hvor du ikke har noen forpliktende bindingstid. Du kan selv velge varigheten på dette medlemskapet. Medlemskapet inkluderer en veiledningstime og to oppfølgingstimer med treningsveileder. Dette medlemskapet kan ikke fryses med mindre det foreligger legeattest.

MELD DEG INN

 


 

* I tillegg tilkommer en innmeldingsavgift pålydende kr. 299,-

Henvendelser treningssenteret

 

Personvern