Velkommen til åpen dag! 

Da er vi klare for årets åpne dag! Denne dagen skal vi skape treningsglede gjennom 7 ulike gruppetimer, unike dagstilbud på medlemskap, tilbud på alle PT-pakker, gratis kroppsanalyse samt morsomme konkurranser! Bull ski og kajakk vil delta med egen stand - og her kan du gjøre mange gode kjøp!

Årets store begivenhet finner sted hos oss den 26. oktober. 
Vi ønsker deg velkommen til en fantastisk dag i treningens navn! Vi åpner dørene kl.0800 og åpen trening og treningstilbud vil være tilgjengelige helt til dørene stenger kl.1800.

Dersom du ikke er medlem hos oss, men nysgjerrig kan du pakke treningsbagen og trene gratis hos oss denne dagen. Og du - vi kommer også til å lansere et unikt dagstilbud på medlemskap denne lørdagen. Dette blir tilbud som får black friday til å blekne!

Hele dagen fylles med sykkel- og gruppetimer, og våre trenere kommer til å ha utfordrende og artige konkurranser store deler av dagen. Trenger du treningstips? Slå av en prat med en av våre personlige trenere som er tilstede hele dagen.

Lurer du på noe eller ønsker du å melde deg på en eller flere av gruppetimene? Benytt kontaktskjemaet eller klikk deg videre. 

Vi gleder oss til å møte nye og gamle fjes mellom kl 08:00 og 18:00 lørdag 26. oktober! 

På grunn av den økte interessen for å trene hos oss utvides senteret i disse dager. I løpet av kun noen få måneder vil det være splitter ny gruppesal og sykkelsal i tillegg til et utvidet treningssenter som venter for våre medlemmer. Dersom du enda ikke er medlem hos oss er dette siste mulighet til å få supertilbud på medlemskap og PT-pakker hos oss før nyåpningen!

Klikk her for å melde deg på en av gruppetimene på Åpen Dag (NB: man kan bare booke plass på én av CardioDance-timene)!

Hele dagen er det også tilbud på alle våre PT-pakker! 10% rabatt på alle pakker med 3, 10, 25 og 50 timer! Dette tilbudet er kun tilgjengelig ved kjøp på senteret denne dagen!

Våre personlige trenere utfører også kroppsanalyse med vår Tanitamaskin. Dette er en utrolig interessant test der du ser hva kroppen din består av. Hvor mye muskulatur har du? Hvor mye fett og væske? Hvordan er fordelingen av dette og hvor mye visceralt fett har du? Dette og mye annet får du vite ved en kroppsanalyse. Denne dagen kan du prøve en slik test gratis.

Har du spørsmål rundt vår Åpen Dag eller våre tilbud er bare å benytte seg av kontaktskjemaet under så kommer vi så raskt som mulig tilbake til deg.

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no