Vest helse støtter barnekreftforeningen

Vest helse og trening AS har gjennom flere år støttet Barnekreftforeningen og det uvurderlige arbeidet foreningen bidrar med! Gjennom årlige happenings og donasjoner - og sammen med bidrag fra medlemmer, pasienter og andre støttespillere har vi som overordnet målsetning å samle inn 50.000,- i 2018. 

Høstens innsamlingsaksjon har startet og avsluttes med vår åpne dag lørdag 3. november. 

Tidligere har vi hatt som forutsetning for deltakelse på timene disse dagene at deltakerne donerer til Barnekreftforeningen. I år vil vi gjøre det annerledes. I år gjør vi det frivillig å donere til vår hjertesak. Vi håper du også ser viktigheten av å støtte Barnekreftforeningen! 

Påmelding til gruppetimer og sykkelmaraton

Tidligere har vi hatt donasjon eller bidrag til Barnekreftforeningen som forutsetning for deltakelse på timene. Er du allerede medlem kan du melde deg på via online bookingen (åpner søndag 28. oktober)

 

Er du ikke medlem hos oss fyller du enkelt inn kontaktskjemaet på denne siden for påmelding. Du vil få bekreftelse på din påmelding når den er registrert. 

Hvorfor støtte Barnekreftforeningen?

Norsk barneonkologi er både underbemannet og underfinansiert. Et samlet fagmiljø slår nå alarm. Ny utredning, utarbeidet av en gruppe innen norsk barneonkologi, melder at Norge ligger langt etter våre nordiske naboland når det gjelder bidrag til forskning på barnekreft. Mange prosjekter innen kreftforskning konkurrerer om forskningsmidler, og hittil har forskning på barnekreft for det meste tapt kampen om disse midlene. For fortsatt å kunne gi behandling i toppklasse til barn og ungdom med kreft, er aktiv forskning helt nødvendig. Helsemyndighetene må nå ta et krafttak. Les rapporten her

"Fordi barn med kreft er superhelter, men de klarer ikke å bekjempe sykdommen alene."