Bassengtrening for gravide

Ønsker du å komme i form til fødselen? 

Bassengtrening er en treningsform som passer fint uansett hvor langt i svangerskapet du er kommet (anbefales ikke de siste to ukene før fødsel). Dette er en time som inneholder effektiv trening med høy puls kombinert med nyttige øvelser for god kroppsholdning, smidighet, bekkenbunnstrening, kroppsbevissthet og avspenning.

 

Vi benytter oss av vektløsheten og det varme vannet for å gi ledd og muskler avlastning.

 

Tid: onsdager kl 10:00 - 11:00 (partiet går over 8 ganger)

Sted: Risenga svømmehall, terapibassenget

Pris: 1600,- + inngang til svømmehallen á 75 kr

 

Ønsker du å melde deg på? Benytt kontaktskjemaet. Påmeldingen kan skje etter oppstart ved avtale og er bindende. For mer informasjon eller andre spørsmål, ta gjerne kontakt direkte med Johanna på e-mail: johanna@vesthelse.no

Velkommen!

Bassengtrening ved muskel- skjelettplager

Bassengtrening er en treningsform som passer fint for deg med spesifikke eller uspesifikke muskel- og skjelettplager. Vi benytter oss av vektløsheten og det varme vannet for å gi ledd og muskler avlastning samtidig som det muliggjør effektiv og morsom trening for hele kroppen. Har du en revmatisk lidelse, artrose eller muskel- skjelettplager er det bare å melde seg på.

Dette er en time som inneholder effektiv trening med høy puls kombinert med nyttige øvelser for god kroppsholdning, styrke, balanse og avspenning. 

Instruktør er Johanna Larsén, fysioterapeut på Vest helse og trening. 

Johanna har kommunal avtale og følger gjeldende takster for bassengtrening. Ikke møtt trenignstime belastes pasienten i sin helhet ,da gjelder heller ikke frikort. 

 

Tid: onsdager kl 09:00 -10:00 alternativt 11:00 - 12:00 

Sted: Risenga svømmehall, terapibassenget 

Pris: PArtiet går over 8 ganger og koster 970,- + inngang svømmehallen à 75,-

 

Ønsker du å melde deg på? Benytt kontaktskjemaet. Påmelding kan skje etter oppstart ved avtale og er bindende. Du trenger ikke henvisning fra fastlegen din, men påmelding forutsetter vurdering av fysioterapeut før oppstart. Du kan bestille til til vurdering hos Johanna på Vest helse eller du kan få med en rapport fra din behandlende fysioterapeut.

 

For mer informasjon eller andre spørsmål, ta gjerne kontakt direkte med Johanna på e-mail: johanna@vesthelse.no

Velkommen!

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no