top of page

Treningstilbud

Vest Trening tilbyr trening til ansatte i Bærum kommune, Vestre Viken helseforetak og Martina Hansens hospital for kun 549,-/mnd uten bindingstid (ordinært 699,-/mnd)! I tillegg får dere en introduksjonstime med en av våre personlig trenere!

Vest Trening på Rud er et av Bærums mest komplette trenings- og helsesentre og tilbyr sine medlemmer et  treningssenter med alt du skulle trenge for å utføre din trening! Vi har en stor variasjon av kondisjons- og styrkeapparater, samt et stort utvalg av frivekter og muligheter for funksjonell trening.

 

Vest Trening har en stor og variert gruppetimeplan og vi oppfordrer ofte til å variere mellom gruppetimer og egentrening. Med variasjon, motivasjon og effektivitet kommer resultater!

 

Våre personlige trenere brenner for å gi kunder og medlemmer en lystbetont og effektiv trening!

Mange bruker en trener for å få mer ut av sin trening og for å få en større variasjon i sin trening. Dersom du trenger veiledning er våre trenere klare for å hjelpe deg. Uansett hva ditt mål med treningen er så kan vi hjelpe deg!

For å inngå ditt medlemskap ved Vest Trening er det bare å komme innom oss i resepsjonens åpningstid eller å sende en mail til deres kontaktperson, Cecilie. Husk noe som viser din ansettelse i bedriften.

Vi gleder oss til å se deg!

_AZ_4690.jpg

Gruppetimer

Vest Trening har en stor og variert gruppetimeplan med de mest erfarne og motiverende trenerne på markedet. Trening skal være effektivt og gøy hos oss. Vi har en veldig variert gruppetimeplan, og tilbyr timer som:

\ sykkeltimer

\ styrketimer

\ steptimer

\ pulstimer

\ Bodyattack og Core fra Les Mills

\ pilates- og yogatimer

\ Godt Voksen-timer

Ønsker du å prøve en gruppetime før du bestemmer deg? 

Kontakt oss så setter vi deg opp på den timen du ønsker å prøve!

Trening med Personlig trener

En personlig trener veileder og trener hver enkelt ut ifra hva kunden ønsker. Så fort vi vet hva du ønsker, så vet vi hva vi skal gjøre! Noen elsker å trene hardt og ønsker en som pusher deg ekstra for optimal effekt. Andre liker overhodet ikke å trene, men gjør det for helsens skyld og trenger hjelp til å gjennomføre. Uansett ditt utgangspunkt så er vi her for deg!

 

Alle våre personlige trenere er vant til å trene kunder med ulike utgangspunkt og bakgrunn. Vårt mål er å hjelpe deg med å nå dine mål med trening, uansett hva de måtte være!

Les mer om våre trenere her!

Vi har enkelttimer og pakker med 3, 10, 25 og 50 timer, og man kan velge mellom 25 og 50 minutters timer. Ønsker du å trene med en person til så har vi også Duo-timer!

Se hvilke PT-pakker vi har her!

_AZ_4484.jpg

Kom igang nå!

Vi er klare for å gi deg den beste treningen! Kontakt oss eller kom innom oss, så viser vi deg rundt og hjelper deg igang!

Deres kontaktperson ved Vest Trening er Cecilie Kayser Jacobsen (cecilie@vesthelse.no) / tlf. 67 150 150 

Våre åpningstider finner du her!

bottom of page