Vi tilbyr medlemmene våre over 40 gruppetimer hver uke :) Med blant annet inspirerende styrketimer, dansetimer, zumba, Les Mills, sirkeltrening, sykkeltimer, yoga og pilates blir vi raskt ditt beste utgangspunkt for treningsåret 2020! 

Når du deltar på gruppetimer hos oss skal du oppleve høy kvalitet på alle timer! Våre instruktører har alle lang erfaring og en overordnet målsetning om å gi deg en treningsopplevelse du ønsker å oppleve igjen og igjen. Hvis du vil teste oss ut er det bare å ta kontakt så fikser vi alltid en gratis prøvetime :)

Pilates, yoga, Cardiodance, Zumba, styrke med stang og kroppsvekt, sirkeltimer, tøffe timer, sykkeltimer med de beste wattsyklene på markedet, pilates og yoga, kjernestyrke, enkle og mer avanserte timer. I tillegg arrangerer vi workshops med jevne mellomrom hvor man kan delta for å lære seg mer om teknikkene som brukes i de ulike timene. 

Har du forresten fått med deg at vi har bygget to splitter nye store saler? En til gruppetimer og en til sykkeltimene våre. I salene er det topp lyd, lys, underlag og luft! 

Gruppetreningstilbud

Vil du vite mer om de ulike treningsformene og gruppetimene våre? Les mer...

Sykkeltimer

Aktiv syklist eller vanlig mosjonist? sykkeltimene våre passer alle. Les mer...

Våre instruktører

Tror du ikke på oss når vi hevder Bærums beste instruktører jobber her? Les mer...