Retningslinjer og oppdateringer

i forbindelse med COVID-19

12.03:

Vi håper de fleste har fått med seg at vi nå i disse stengte ukene legger ut både treningsprogram og gruppetimer på hjemmesiden vår og på sosiale medier (Facebook og Instagram). Våre fantastiske instruktører stiller opp gratis og bidrar i denne perioden! Vi filmer gruppetimer nesten daglig og legger disse ut så snart disse er ferdig redigerte.

Klikk på en av linkene under for å komme til siden du ønsker:

\ Dagens treningsøkt

\ Dagens gruppetime

12.03:

Vest helse og trening stenger kl.1800 idag.

 

12.03:

Alle gruppetimer ved Vest Trening utgår resten av mars.

11.03:

Vest helse og trening AS ønsker i størst mulig grad å forebygge smitte i disse tider. Som et ledd i dette innfører vi følgende reglement og tiltak:

  • Dersom du nylig har vært i land som er blant de som medfører karantene har du ikke tilgang til senteret før vanlig karantenetid er gjennomført, dvs 14 dager uten influensasymptomer. Du kan altså ikke komme og trene eller komme til behandling i karantenetid. Har du mistanke om smitte skal du henvende deg til legevakten, ikke vårt legesenter Med Vest

  • Dersom du skulle ha personer i nær omgangskrets som har påvist smitte eller karantene har du ikke tilgang til senteret på 14 dager

  • Dersom du opplever symptomer på influensa har du naturlig nok ikke tilgang til senteret før symptomer er over og du har hatt 5 symptomfrie dager

Dersom du er frisk og rask og ikke treffes av disse punkter er du naturlig nok hjertelig velkommen til å trene hos oss. Vi minner dog om våre hygieneregler som vi kommer til å praktisere i strengt:

  • Alltid rent treningstøy, rene innesko og NB: håndkle (innesko går man heller ikke i til og fra bilen)

  • Sprit hendene med en gang du kommer innenfor våre dører. Spritdispenser henger rett på innsiden av døra i 3.etg, 2.etg og i bunn av trappen ned til gruppesal og sykkelsal. Dette gjelder også når du forlater lokalene. 

  • Man SKAL sprite treningsutstyr etter seg - dette gjelder både benker, styrkemaskiner og utholdenhetsmaskiner. Alt utstyr man ligger eller sitter på samt treningsutstyr man har hatt håndkontakt med skal sprites etter bruk. Vi har mange flasker med desinfisering (flaskene med rosa innhold) som henger på papirrullene - bruk disse med papir og tørk godt etter deg slik at det er rent til nestemann

Vest Trening har innført følgende tiltak:

  • ekstratiltak mot overflatevask og -desinfisering

  • oppsatte spritdispensere - flere er også på vei

  • alle gruppetimer utgår resten av mars

Vi håper på forståelse for disse tiltakene. Vi har mange medlemmer og pasienter innom vårt senter hver dag og vil gjøre alt vi kan for å forebygge smitte blant våre brukere og ansatte. Selv om noen skulle oppfatte disse tiltakene som urimelige ber vi sterkt om at dette etterfølges slik at vi i størst mulig grad kan bidra til reduksjon av smitte, og slik at vi kan opprettholde vanlig drift i tidene fremover. 

 

Vi henviser ellers til å følge de råd og den informasjon som til enhver tid ligger oppdatert på Folkehelseinstituttets hjemmesider (fhi.no).

Ved eventuelle spørsmål ber vi om at dere kontakter daglig leder ved Vest helse og trening, Jan Kristian Huus (jkhuus@vesthelse.no)

 

Mvh Vest helse og trening AS

Kontakt

Vest helse og trening AS

Baker Østbysv 26

1351 Rud 

Tlf. 67 150 150

post@vesthelse.no

Org.nr 994 267 183

Ønsker du å komme i kontakt med legesenteret, vennligst klikk her eller ring 67 18 02 70.

Åpningstider

Mandag 06:30 - 22:00

Tirsdag 0630: 22:00

Onsdag 06:30 - 22:00

Torsdag 0630 : 22:00

Fredag 06:30 - 20:00

Lørdag 08:00 - 18:00

Søndag 08:00 - 18:00

Resepsjonen er betjent mandag til torsdag fra kl 06:30 - 18:00. Fredager fra kl 08:00 -16:00.