Kjære medlem,

 

HVA SKJER FREMOVER?

Bærum kommune besluttet 4. desember at tiltakene vi har hatt siden 11.november skal forlenges. Dagens restriksjoner vil bli tatt opp til en ny vurdering i uke 51.

Det er beintøft å måtte stenge dørene to ganger i løpet av ett år, men vi er så utrolig takknemlige for all den fantastiske støtten og alle motiverende ord og meldinger vi har fått i disse periodene. Selv om et lukket treningssenter har betydd at vi har måttet permittere og kutte kostnader, har den støtten vi har mottatt og mottar gjort at Vest Trening også vil klare seg gjennom denne andre bølgen - støtten gjør at dere vil komme tilbake til et senter som kan gi dere trening som før, og som bare kommer til å bli bedre og bedre fremover! Å legge spennende planer for 2021 hadde rett og slett ikke vært mulig uten dere, så vit at dere er grunnen og grunnlaget for det vi tilbyr og kommer med i 2021. Vi er dypt takknemlige!

 

Dette er også bakgrunnen for at vi kan gi dere et treningstilbud dere kan gjøre hjemme også i denne perioden! Denne gangen har vi utvidet med direktesendte timer - flere timer sendes hver dag! Dersom du enda ikke har deltatt, så prøv da vel - hver dag sender vi direktesendte treningstimer som dere kan følge hjemme. Les mer om vårt online-tilbud her.

HVA SKJER MED MEDLEMSKAPET DITT?

1. Vi håper du velger å la ditt medlemskap stå aktivt - dette bidrar sterkt til at vi kan gi et maksimalt treningstilbud når vi kan åpne igjen. Vi har valgt å sette en solidarisk pris på alle våre ordinære medlemskap til 299,-/mnd så lenge dette vedvarer fremover. Velger du å ha et aktivt medlemskap til 299,-/mnd trenger du ikke foreta deg noe. 

Mange har ytret ønske om å beholde ordinær månedsavgift, noe vi selvfølgelig setter stor pris på! Ønsker du å støtte med ordinær treningsavgift, vennligst sende oss en epost til post@vesthelse.no

2. Ønsker du å fryse medlemskapet ditt, så har vi stor forståelse for dette. For å fryse ditt medlemskap i perioden vi holder stengt, vennligst send epost til post@vesthelse.no

Har du allerede fryst ditt medlemskap for november trenger du ikke sende inn på nytt - ditt frys forlenges automatisk.

Julepynt

Vi behandler alle henvendelser så fort det lar seg gjøre. Da vi har permitterte kundebehandlere ber vi om forståelse for at vi har litt lengre responstid enn vanlig om dagen.

Tusen takk for all forståelse, støtte og varme, og motiverende meldinger! Vi gleder oss til se dere snart igjen!

 

Vi ønsker dere alle sammen en god og trygg jul med håp om et mye bedre 2021. 

Med vennlig hilsen alle oss ved Vest Trening