Kiropraktor med interesse for blant annet ryggsmerter og nakkeplager. Behandling og aktiv rehabilitering basert på en kunnskapsbasert tilnærming. 

Kiropraktor Magnus Lauvdal Wist

 

Magnus tok sin master i kiropraktikk i England. Magnus har god og variert erfaring med utredning og behandling av muskel og skjelett plager, og er spesielt interessert i rygg-, bekken- og hofteplager. Hans behandlingsfilosofi baseres på en aktiv og kunnskapsbasert tilnærming, bestående av blant annet leddmanipulasjon, muskelterapi og rehabilitering.

Magnus er opptatt av å gi deg økt forståelse og kunnskap vedrørende dine plager, og du vil bli aktivt involvert i behandlingsplanen og egenhåndtering av plagene fra start. Som kiropraktor kan Magnus henvise til billeddiagnostikk, legespesialist og sykmelde, ved behov. Han har fullført flere kurs innen diverse manuelle behandlingsteknikker og rehabilitering.

 

Før studiene jobbet Magnus 5 år profesjonelt i forsvaret, i inn- og utland, hvor han opparbeidet seg bred erfaring innen belastningsskader relatert til krevende fysisk aktivitet og trening. Han har også jobbet som behandlingsansvarlig for FK Senja og instruktør ved CrossFit Finnsnes, med hovedansvar for forebyggende trening.

 

På fritiden trives Magnus i fjellet med randoski og klatrestøvler på beina.