Om trenerne

Testavdelingen består av trenere som er aktive utøvere og trenere på et høyt nasjonalt og internasjonalt nivå i langrenn i Norge. Vi besitter høy kompetanse om langrennsteknikk, treningsveiledning og testing i flere bevegelsesformer. Testavdelingen består av tre personer, hvor to er aktive utøvere og sistemann har lagt skiene på hylla. 

Aleksander Dyrberg Ek er testleder i testavdelingen og aktiv utøver. Aleksander kombinerer full satsing på langrenn med testlederrolle på Vest Helse & Trening. Han er også sportslig leder for Team Vestmarka som har Vest Helse & Trening som samarbeidspartner. Han vil benytte egen kunnskap og erfaring på best mulig måte for deg som kunde. Aleksander har en sølvmedalje fra NM i langrenn, finaleplasser i norgescup sprint og flere pallplasser på rulleski sommerstid. 

Mikael Gunnulfsen er testavdelingens solide distanseløper. Mikael kombinere også det å satse fullt på langrenn med en trenerjobb i Team Vestmarka. Er det noen du skal diskutere kapasitetstrening med, så er det denne mannen. Mikael har seier i Reistadløpet Ski Classics og en 8.plass i WC Holmenkollen. 

Markus Emaus Holm er testavdelingens ‘’step-in’’. Markus er tidligere aktiv og har flere topplasseringer fra sin aktive karriere. Denne mannen er i dag smører i langløpssirkuset og har smurt ski til flere seiere i langløp, samt på nasjonale renn. Han har flere ulike verv og jobber han med å utvikle gode sliper for langrennsski i den nye innendørshallen for ski på Lørenskog.

_AZ_5777.jpg

Testtilbud og priser

Les mer om testtilbudet og prisene våre her. Vi tester på rulleskimølle, sykkel, tredemølle og romaskin. 

Group17032018fm2392.jpeg

Praktisk testinformasjon

Her kan du lese mer om testingen, protokollene våre og få relevant informasjon før du skal testes hos oss. 

IMG_4130_edited.jpg

Testlabbens medarbeidere

Her kan du snart lese mer om testlabbens medarbeidere, hvem vi er og hvem som utfører testene.