Vest helse og trening utvider og blir enda bedre!

Vest helse og trening har i alle år hatt som intensjon å skape et trenings- og helsesenter med den beste kvaliteten du kan finne. Treningssenteret har hatt en formidabel vekst av fornøyde medlemmer i mange år nå, og vi er stolte og glade over å kunne annonsere at dere nå vil oppleve en utvidelse. 01.01.2020 vil du trene på et senter med helt nye og større gruppetreningssaler og enda mer romslig treningssenter!

Nylig signerte Vest helse og trening en ny leiekontrakt med arealer også i 1.etasje på Rud. Her vil det etter sommeren starte en byggeprosess som innebærer ny gruppetreningssal og ny sykkelsal. Prosessen vil foregå utover høsten og innen 01.01.2020 gleder vi oss til å kunne innvie våre nye arealer!

De nye salene vil gi senteret et kjempeløft! Den nye gruppetreningssalen blir på 162 m2 (mot dagens 90m2++) og sykkelsalen antar vi vil romme 30 sykler! Betraktelig økning i takhøyde og et fantastisk ventilasjonsanlegg vil sørge for at medlemmene våre får enda bedre treningsopplevelser. 

Salene vil tilknyttes resten av senteret ved at det bygges ny trapp fra resepsjonen i 2.etasje. som leder ned til de nye salene.

Dette betyr også at treningssenteret i 3.etasje vil få et kjempeløft. Vår nåværende gruppetreningssal i fjernes, noe som fører til et enda luftigere og romsligere treningssenter. Utformingen av treningssenteret holder vi hemmelig, men vi lover dere et treningssenter dere kommer til å bli storfornøyde med!

Vi gleder oss enormt til de nye salene er ferdige og til vi kan innvie disse sammen med dere!

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no