Kroppsanalyse

NYHET: vi har investert i Tanita MC 780 kroppsanalysemaskin!

 

For de aller fleste er målet med trening en god eller bedre helse. For noen er dette å løpe raskere eller lenger, hoppe høyere, løfte tyngre eller klare noe man aldri har klart før. Disse målsetningene kan man enkelt teste for å se om man trener riktig i forhold til sitt mål. For andre er det et mål å gå ned i vekt eller å få mer muskulatur og mindre fett. 

For mange virker det som om det aldri skjer noe på veien mot målet sitt og det kan gjøre det lett å miste motet. Om man begynner å trene kan spesielt kampen mot vekta virke som en kamp man aldri kommer til å vinne. Enten man opplever at vektnåla ikke rikker seg, går utrolig sakte nedover eller til og med for noen går oppover - det kan være en ordentlig tålmodighetsprøve dersom dette er målet med treningen.

Vi har derfor anskaffet en kroppsanalysemaskin som gir deg tilbakemelding på fettmasse, muskelmasse, fordeling av muskelmasse på kroppen, hvilemetabolisme og mange andre parametre. Fra og med medio august 2018 vil kroppsanalyse være en inkludert del av PT-pakker med 10, 25, 50 eller 100 timer og vi vil også selge uavhengig testing til en særdeles fornuftig pris.

En kroppsanalyse vil gi flere parametre for å se om din trening fungerer for deg. Mange som begynner å trene opplever som nevnt at vekten øker. For mange er dette demotiverende når målet var å gå ned i vekt. Men hva om det viste seg at vektøkningen skyldtes av du hadde fått mer muskulatur på kroppen? Og at du dermed hadde fått en lavere fettprosent og en høyere muskelprosent? Plutselig spiller ikke kiloene like stor rolle og du har fått en helt annen måte å måle effekten av din trening på. Dersom det også mot formodning skulle vise seg at det ikke har skjedd så mye endring får du dermed også en indikasjon på at det du holder på med ikke fungerer så godt for deg. Da kan vi hjelpe deg med å evaluere og endre din trening og ditt kosthold slik at din kropp begynner å respondere på all innsatsen din.

Kroppsanalyse vil altså være tilgjengelig hos oss fra og med medio august 2018 og vi gleder oss til å tilby dette fantastiske verktøyet for å motivere, evaluere og veilede deg videre mot dine treningsmål. Med andre ord: endelig kan du kaste den irriterende vekta du har hjemme! Mer informasjon om tilbudet kommer når vi nærmer oss oppstart.

Tanita MC 780
Tanita skjema

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no