top of page

MATHIAS KINDT LARSEN

Mathias Kindt Larsen er autorisert osteopat, massasjeterapeut og personlig trener. Mathias har stor interesse for vedvarende muskel- og skjelltplager, og leverte sin hovedoppgave på effekten av manuelle behandlingstiltak mot primære hodepineformer. 

Mathias er også utdannet personlig trener, og har gjennom flere år fulgt opp idrettsutøvere og mosjonister med sin særskilte kompetanse innen styrketrening. 

 

Osteopat i arbeid

AUTORISERT OSTEOPAT

Mathias er utdannet ved Høyskolen Kristiania hvor han fullførte sin BSc i osteopati i tillegg til et klinisk kompetanseår. Mathias har over flere år behandlet pasienter og idrettsutøvere med smerter fra muskel- og skjelettsystemet. Som osteopat er han opptatt av sammenhengen mellom pasientens plager, endringer i muskler og ledd i tillegg til indre og ytre stressfaktorer som kan påvirke smerteopplevelsen. Mathias har særlig interesse for behandling av nakkeplager og hodepine. 

Mathias bakgrunn som fysisk og personlig trener gjør at han også kan utstyre pasientene sine med egne treningsøvelser og andre redskaper for å optimalisere effekten av den manuelle behandlingen. 

PERSONLIG TRENER

Mathias har arbeidet som personlig trener i over ti år. Han har fulgt opp enkeltindivider, idrettsutøvere og mindre grupper over lenger perioder.

 

Mathias har spesialkompetanse innen styrketrening i tillegg til rehabilitering og tilpassing av øvelser og trening for personer med ulike smertetilstander fra muskel- og skjelettsystemet. Mathias bakgrunn som osteopat gir ekstra trygghet i møte med klienter som ønsker å komme seg tilbake etter skader og sykdom. 

IMG_9988.JPG

"Min bakgrunn som behandler og personlig trener gjør at jeg også kan utstyre pasientene mine med redskaper slik at de selv kan bistå i å bedre egen helse."

Masssjeterapeut

 

Mathias Kindt Larsen er i tillegg utdannet massasjeterapeut. Er du utøver med behov for idrettsmassasje eller du er plaget med stive og støle muskler, da bestiller du enkelt time via vår online booking eller ved å ringe resepsjonen. 

50 min. massasje: 1050,-

25 min. massasje: 600,-

Trykkpunktmassasje
Fysioterapeuter2 (1).png

RESTEN AV HELSEAVDELINGEN

Mange av kundene våre benytter seg også av helseavdelingens øvrige medarbeidere når det er behov for det, og vi utgjør vestre Bærums største flerfaglige praksis. I andre etasje kan du ved siden av osteopati også få hjelp av fastleger, fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og fotterapeut. Ønsker du behandling kan du enkelt booke tid her.

BEDRE HELSE, TRIVSEL OG TRENINGSGLEDE PÅ ET OG SAMME STED!

bottom of page