Mor og barn-trening!

Har du akkurat blitt mor og ønsker å komme igang med trening igjen? 

Det er ikke lett å få tid til alt i barnets første leveår, men nå kommer Vest Trening med trening tilpasset dere nybakte mødre! Ta med ditt barn og få treningstimer med øvelser hvor barna kan være med!

Ved å trene sammen med barnet er det enklere å få trent uten å måtte ha barnevakt. Våre treningstimer for nybakte mødre inneholder trening som er perfekt for en kropp som nettopp har gjennomgått en graviditet og fødsel, med både styrketrening, kondisjonsøvelser og ikke minst en behagelig avspenningsdel.

 

Tren med vår fysioterapeut og personlig trener Ingrid Kråkmo, som har lang erfaring med trening av ferske mødre. 

Det er stor variasjon i hvilken fysisk form man er i etter en gjennomgått graviditet, men med vår trening vil man utføre øvelser som enkelt kan individualiseres uansett hvilken fysisk form du er i. Og med barnet i nær kontakt får dere en unik treningsstund sammen!

I tillegg til gruppetreningen inkluderer vi også mer i vårt tilbud. Les mer om Mor og barn-tilbudet vårt og kom igang med din trening igjen!

Mødre som trener med babyer

Hva innebærer treningstimene?

Mor og barn-timene har en varighet på 8 uker med to ukentlige treninger; mandager og torsdager. Treningene vil inneholde lett oppvarming, en styrkedel med øvelser tilpasset nybakte mødre, før vi avslutter treningene med uttøyning og avspenning. Vår gruppesal er romslig slik at man har gode avstander mellom hver deltager og salen varmes opp til en behagelig temperatur for både mor og barn.

 

Treningene har en varighet på 55 minutter og for å gi deltagerne best mulig oppfølging har vi maks 12 plasser per gruppe.

Gruppetimene er kun forbeholdt nybakte mødre og deres barn fra og med barnet er ca. 2 mnd-12 mnd.

 

BONUS 1: I tillegg til Mor og barn-timene gir vi dere også et ordinært medlemskap inkludert i prisen (ordinært 599,-/mnd) i disse 8 ukene. Dette gir dere en fantastisk mulighet til å trene mer dersom man skulle ønske det!

BONUS 2: For kun 200,- ekstra gir vi også din partner tilgang til treningssenteret i disse 8 ukene.

Vi tilbyr Mor- og barnmedlemskap til kun kr. 1.799,- for 8 uker!

Deres instruktør, Ingrid

Ingrid Kråkmo er utdannet fysioterapeut og personlig trener og har lang erfaring med trening! Hun har bakgrunn fra de største treningsmiljøene og vet hva som skal til for å få igang kroppen igjen etter en graviditet.

 

Ingrid er selv mor og har ut fra utdanning og egenerfaring funnet ut det hun mener er den perfekte trening etter en graviditet. Hun vet at ikke alle klarer å utføre den samme treningen, og treningene med Ingrid vil derfor inneholde trening med alternativer, slik at alle finner øvelser de klarer å gjennomføre og mestre. På den måten kan alle finne veien tilbake i bedre og bedre form!

thumbnail_IMG_6647_edited.jpg
Mor og baby trener
Mor som gjør yoga med baby

Vil du bli med?

Gruppetimene for Mor og barn starter opp mandag 22.oktober.

 

Mor og barn-timene vil i 8 uker arrangeres hver

mandag og torsdag kl.1130-1225.

Ønsker mer informasjon eller ønsker å melde deg på?

Kontakt instruktør Ingrid på ingrid@vesthelse.no

Mer info

Bla bla bla...

Mor og baby trener