top of page
DSC_0637 (1).jpg

Nakkeplager?

Smerter og stivhet i nakke er noe mange plages med til daglig. Som oftest er plagene ufarlige, men de kan være ledsaget av andre symptomer som lager uro. Strålesmerter, nummenhet og prikking i armer og fingre, hodepiner, svimmelhet og kvalme, er alle vanlige ledsagende symptomer med nakkeplager.

Kiropraktorene her på Vest Helse utreder og behandler dette effektivt hver dag. Vi undersøker og finner årsaken til plagene dine og forsøker å se helheten slik at korrekt og riktig oppfølging kan igangsettes raskt. 

Er du plaget med nakkebetinget hodepine eller spenningshodepine? Les hva Kiropraktor Magnus Wist skriver om behandling av hodepine her

Vest Helse er vestre Bærums største flerfaglige praksis med over 20 autoriserte helsefagarbeidere. Hos oss arbeider det blant annet kiropraktorer, leger, fysioterapeuter, osteopater, manuellterapeuter og fotterapeut. Hver måned foretar vi over 4000 pasientkonsultasjoner. 

Alle tiltak er er forankret i en kunnskapsbasert praksis, og vi tilstreber kort ventetid, seriøsitet samt kvalitet i tjenestene vi leverer. 

Har su spørsmål til oss vedrørende helse- eller behandlingstilbudet vårt er du velkommen til å kontakte oss per e-post eller telefon; 67 150 150. 

bottom of page