Kjære medlemmer og kunder,

Vest helse og trening AS har hatt en enorm utvikling de seneste årene, og det siste prosjektet rakk vi ikke engang fullføre før Covid-19 traff Norge og tvang oss til å stenge senteret vårt.

 

Enormt mange har uttrykt glede over alt som har skjedd med senteret disse årene. Vi på Vest helse og trening har hatt som mål å bygge det optimale lokale trenings- og helsesenteret for våre medlemmer og kunder. For mange har senteret blitt, til vår store glede, både et trenings- og helsesenter som forbindes med høy kvalitet, men også et senter med godt humør, god stemning og også et sosialt samlingssted hvor man treffer kjente eller blir kjent med nye som man kan slå av en prat med når man drar for å trene. 

 

Senteret er nå i første omgang stengt frem til og med 13.april som følge av myndighetenes pålegg, men vi vet enda ikke når vi kan åpne igjen. I denne perioden har vi bestemt oss for at det vi kan gjøre for dere er å levere trening hjem til dere alle på best mulig måte til tross for at vi alle er permittert i denne perioden. Vi ønsker rett og slett gjøre oss verdige den støtten så enormt mange av dere har gitt oss ved å opprettholde sitt medlemskap. For at ditt lokale treningssenter, Vest Trening, skal kunne åpne etter denne perioden er vi avhengig av våre medlemmers støtte og lojalitet i denne perioden, og vi er rørt og ydmyke over alle som vil støtte oss.

 

  • Gruppetimer filmes nesten daglig hos oss nå med våre instruktører som stiller opp gratis for å bidra, vi redigerer filmer så raskt vi klarer og legger ut på vesthelse.no/dagensgruppetime slik at dere skal få utført gruppetimene våre hjemme.

  • Treningsprogram lages av vår PT Mia som bidrar stort med dette - programmene er åpne for alle og kan gjøres hjemme uten krav til utstyr. Programmene legges ut på vesthelse.no/dagenstreningsokt

  • E-konsultasjoner er opprettet slik at våre terapeuter kan bidra på best mulig måte til alle som trenger vår hjelp sine fysiske plager i denne perioden.

Som en takk for støtten så mange av dere gir oss, vil vi også gi følgende til våre medlemmer som opprettholder sitt aktive medlemskap videre i denne perioden:

  • Fri tilgang til Les Mills On Demand - over 800 treningsvideoer på nett med gruppetimer som blant annet Bodypump, CXWorx og Bodyattack, men også timer med Step, dans, Mind & Body, boksetimer og mye mer, og ikke minst for alle dere med barn hjemme; Born to move - fantastisk morsomme og bra treningstimer for barn. Du får tilgang så lenge vi må holde stengt og ditt aktive medlemskap beholdes.

  • Gratis lån av treningsutstyr! Vi låner ut pakker med inntil tre produkter av følgende: minibands, treningsstrikker, slides, yogastropper og -klosser, vektstenger med vektskiver (til bruk i gruppetimene) og stepkasser. Vi har naturlig nok begrenset antall av utstyr, men vil tilby utlån av dette så langt beholdningen rekker (du er selv ansvarlig for utstyret og må levere utstyret tilbake før senteret åpner igjen). Utstyret desinfiseres av oss før utlån.

  • To måneder gratis trening til en venn (ikke nåværende medlem) etter oppstart (må benyttes innen tre måneder etter gjenåpningen av senteret)

Dersom man har fryst medlemskapet, men ønsker å oppheve frys for å få tilgang til alt dette er det bare å sende oss en mail til post@vesthelse.no

Hva skjer med deg som kunde?

Vi har stor forståelse for at mange andre også er i en utfordrende periode nå og ikke har muligheten til å la sitt medlemskap fortsette. Alle medlemskap vil automatisk fortsette i denne perioden dersom man ikke foretar seg noe annet, men som medlem hos Vest Trening gir vi nå også denne muligheten:

Opprettholder du medlemskapet ditt i denne perioden vil vi altså gi deg tilgang til Les Mills On Demand, kunne låne deg treningsutstyr og du vil kunne få to måneder gratis medlemskap til en venn. Klikk her for å benytte deg av tilbudet. Tusen takk for din fantastiske støtte - det betyr enormt for oss og hva vi kan tilby på senteret etter gjenåpning.

 

Dersom du ønsker å fryse ditt medlemskap kan vi fryse én og én måned av gangen - ønsker du frys også i påfølgende måned sender du oss bare en mail innen neste månedsskifte. Ønske om frys i april må være sendt oss til post@vesthelse.no innen 01.april.

Ønsker du  å avslutte ditt nåværende medlemskap må oppsigelse sendes skriftlig til post@vesthelse.no (ved inngåelse av nytt medlemskap senere vil til en hver tid gjeldende priser på medlemskap gjelde).

Ønsker du ikke noen av valgene, men bare ønsker å støtte oss ved å la medlemskapet løpe videre i denne stengte perioden trenger du ikke foreta deg noe.

Vi er enormt takknemlig for støtten vi får og gleder oss til å kunne åpne senteret for dere igjen!

Mvh alle oss ved Vest Trening

Kontakt

Vest helse og trening AS

Baker Østbysv 26

1351 Rud 

Tlf. 67 150 150

post@vesthelse.no

Org.nr 994 267 183

Ønsker du å komme i kontakt med legesenteret, vennligst klikk her eller ring 67 18 02 70.

Åpningstider

Mandag 06:30 - 22:00

Tirsdag 0630: 22:00

Onsdag 06:30 - 22:00

Torsdag 0630 : 22:00

Fredag 06:30 - 20:00

Lørdag 08:00 - 18:00

Søndag 08:00 - 18:00

Resepsjonen er betjent mandag til torsdag fra kl 06:30 - 18:00. Fredager fra kl 08:00 -16:00.