Hvordan virker det nye medlemssystemet?

Vest helse og trening har byttet medlemssystem til BRP, et system vi gleder oss stort til å presentere for våre medlemmer. Her kan du lese mer om hva dette systemet vil bety for deg som medlem og hva du gjør for å bruke det.

For medlemmer vil det først og fremst være følgende funksjoner som vil være merkbart:

:: Vest helse og trening-app

Kort tid etter at det nye medlemssystemet er funksjonelt vil app'en være tilgjengelig i App Store (iOs) og Google Play (android). App'en er gratis og via denne vil du kunne 

- booke gruppetimer og PT-timer

- kjøpe medlemskap og PT-timer

- kjøpe gavekort

- bruke app'en som digitalt adgangskort på senteret

 

:: Mobilvennlig bookingside

Den nye bookingsiden for gruppetimer og PT-timer er mobilvennlig, det vil si at booking og kjøp vil være tydeligere i utseende og dermed lettere å utføre.

 

:: Ny MinSide

MinSide får selvfølgelig et nytt utseende og vil være litt annerledes enn det du er vant til hos oss fra før. Her kan du endre dine personlige opplysninger, bytte medlemskapstype, utføre kjøp og bookinger. Slik tar du i bruk den nye medlemssiden:

 

1. Ditt brukernavn er din registrerte e-postadresse og ditt førstegangspassord vil du motta ved å trykke "Logg inn" øverst til høyre på MinSide, skrive din epostadresse som brukernavn, og så trykke på "Forgot your password?" / "Glemt passord?". Du vil da motta en epost med et passord til din registrerte epostadresse (husk også å sjekke søppelpost). Dersom du ikke skulle motta dette er det bare å kontakte oss (se under) og vi hjelper deg.

2. Når du så logger deg inn for første gang vil du kunne lage et eget passord for videre bruk under:

- klikk på ditt navn øverst til høyre

- klikk "Min Side"

- klikk "All personlig info" nederst til venstre

Hvis du ikke har noen registrert e-post eller har feil e-post registrert i vårt system må dette korrigeres først. Kontakt oss da på post@vesthelse.no eller tlf. 67150150 i resepsjonens åpningstid. Skulle du ha andre problemer eller spørsmål rundt bruken av vårt nye system er det også bare å kontakte oss.

 

:: Digitalt adgangskort

I app'en er det også digitalt adgangskort slik at medlemmene kan komme inn i sin garderobe og gjennom porten til treningssenteret ved å bruke sin mobil.

Du trykker på menyen øverst til venstre, trykk så på "Inngang" og du har ditt digitale adgangskort foran deg. Du kan da låse opp den garderoben du har tilgang til og den porten inn til treningssenteret du skal bruke. Det vil ta noen dager før du får tilgang til app'en - det antas at den vil være klar i begynnelsen av juni. Frem til det må det brukes adgangsarmbånd for å komme inn på senteret. Adgangsarmbåndene kan selvfølgelig også brukes videre som før.

:: Bookingstasjon

En ny ting med systemet er vår bookingstasjon ved resepsjonen (se boks med Bookingregler). Her skal medlemmene registrere sitt oppmøte til gruppetimer innen 5 minutter før gruppetimens start. Hold armbåndet ditt mot kortleseren ved siden av skjermen, og du er enkelt inne på skjermen og kan registrere ditt oppmøte.

 

Dersom man ikke registrerer sitt oppmøte eller ikke melder seg av gruppetimer man har booket seg på, vil man få en "no show". Fire "no shows" i løpet av 30 dager vil medføre at man ikke kan forhåndsbooke plass på gruppetimer i 14 dager. Da må man heller møte opp til timen og satse på ledige eller uavhentede plasser. Vi håper med dette at medlemmene våre blir flinke til å melde seg av dersom de ikke kan delta (innen to timer før timens starttidspunkt), slik at de som står på venteliste kan få plass på timen. Hensikten med dette er å skape gode rutiner som gjør at flest mulig av våre medlemmer får muligheten til å delta på de timene de ønsker.

Vi gleder oss til å gi våre medlemmer en bedre brukeropplevelse og enklere tilgang til våre treningstjenester. Vi ber også om forståelse for at det i perioden fremover KAN oppstå enkelte problemer, og ber om at du hjelper oss med å oppdage disse raskt ved å sende mail til torbjorn@vesthelse.no eller post@vesthelse.no.

Bookingregler gruppetimer

:: booking åpner 6 dager før aktuell gruppetime ut ifra timens oppstartstidspunkt

:: avbookingsfrist er 2 timer før aktuell time

 

:: innsjekking via bookingkiosk i resepsjonen må gjøres innen 5 minutter før gruppetimens start. Forhåndsbookede plasser som ikke er innsjekket frigjøres for andre 5 minutter før gruppetimens start

 

:: ikke registrert innsjekking gjør at det registreres én no-show på medlemmet. Fire no-shows i løpet av 30 dager gjør at man mister mulighet til å forhåndsbooke gruppetimer i 14 dager. Man kan selvfølgelig trene på senteret og delta på timer likevel, men har da ikke muligheten til å holde av plass og må ta evt ledige plasser

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no