Vi tilbyr gruppetrening og undervisning til blant annet mennesker med parkinson, artrose og generelle muskel. og skjelettplager. 

Artroseskole - Aktiv med artrose

Hvis du har hofte- og/eller kneartrose tilbyr vi deg behandling hos en av våre AktivA-terapeuter. Første ledd i behandlingssystemet er artroseskolen, som er et tre timers kurs. Kurset omhandler informasjon om artrose, behandlingsmulighetene og hva DU selv kan gjøre for å påvirke egen situasjon.

 

Det vi vet i dag er at det finnes ingen behandling som kan forhindre at artrose oppstår eller helbrede tilstanden. Behandlingen går ut på å redusere symptomer, forbedre funksjon i leddet og øke livskvalitet. Dette kan opapnås ved å få bedre forståelse om sykdommen, øke motivasjon for trening og fysisk aktivitet.

Når artroseskolen er gjennomført avtales time for individuell undersøkelse og igangsetting av trening. Etter 1-4 individuelle timer flyttes du over til en gruppe. For å garantere god kvalitet og best mulig resultat skjer treningen i små grupper (maks 10 personer) med tett oppfølging av din fysioterapeut. Treningsperioden går over 8 uker med trening 2 ganger i uken på faste tider.
Ved behov for flere individuelle timer avtales det underveis med din fysioterapeut. Dette er et privat tilbud som ikke dekkes av Helfo. 

AktivA er et nasjonalt behandlingssystem for personer med kne-/hofteartrose, bestående av pasientinformasjon (artroseskolen) og individuell tilpasset trening hos fysioterapeut. 

 

For påmelding, vennligst benytt skjemaet eller kontakt oss. 


Registrering og artroseskole: 780 kr
Dato: 22. janaur 2020. 

Hvis du har spørsmål så fyller du enkelt ut kontaktskjemaet under, så svarer Yandeh så snart hun har anledning

Velkommen!