Ingen angrer etter å brukt våre personlige trenere. Du blir bedre trent, lærer mer om trening og motiveres til videre fremgang! 

Vest helse og trening har kun håndplukkede personlige trenere som tilfredsstiller våre krav: stor kompetanse innen personlig trening, egenerfaring fra idrett, lang egenerfaring med variert styrketrening og gode evner til å kommunisere og motivere.

 

Trenerne våre samarbeider også tett med helseavdelingen, noe som gir en stor fordel dersom du er plaget av skade. I motsetning til hos de aller fleste andre sentre trenger du heller ikke være medlem for å benytte deg av en PT hos oss! 

En personlig trener er en som ser alle dine behov for at du skal nå dine treningsmål. Vil du bli sterkere, mykere, kunne løpe lenger og raskere, eller vi du rett og slett ha hjelp til å gjøre treningen morsommere – vi har alle individuelle mål med vår trening. Våre trenere kan hjelpe deg med akkurat dette. De har stor kompetanse innen personlig trening, og har også alle idrettslig bakgrunn. De VET hva som skal til! Forskning viser nettopp at sannsynligheten for å nå sine treningsmål øker drastisk ved å benytte seg av og samarbeide med en personlig trener.


En personlig trener kan være den beste investeringen du har gjort på lang tid. Om du har et spesifikt mål eller bare ønsker å komme i bedre form spiller ingen rolle, ditt utbytte av treningen vil bli betraktelig bedre dersom du samarbeider med en dyktig personlig trener. En dyktig PT får deg rett og slett til å yte ditt beste!

Les mer om våre personlige trenere og instruktører her.

_AZ_4484.jpg

Våre trenere

Velkommen til vestre Bærums beste treningssenter. Hos oss får du hjelp til å komme i gang med treningen! 

Styrketrening - tips og råd! 

Vi tilbyr varierte sykkel- og gruppetimer med de beste instruktørene. Splitter nye saler med den beste lyden og luften! 

_AZ_4690.jpg
_AZ_5546.jpg

Hvorfor investere i PT?

Invester i personlig trener. Våre PT-er er de beste du møter! Morgen, middag og kvelds! Vi hjelper deg!