top of page
_AZ_4690.jpg

Kjære medlem,

 

Som svært mange andre merker også vi utfordringer knyttet til prisveksten. Bare i 2022 opplevde vi blant annet en økning på strømutgifter fra vanligvis 190.000,- til over 1.1 millioner kroner. For å kunne håndtere dette økende utgiftsbildet justerer vi våre medlempriser.

 

Med bakgrunn i den sterkt økende pris - og lønnsveksten vil det fra og med 1.4.2023 bli en økning på 5,5% på din medlemskapspris.

 

NB: Alle inngåtte medlemskap har prisgaranti på 12 mnd og endring av medlemskapspris vil ikke endres før denne tiden er utløpt.

Ordinære priser er fra 01.01.2023 kr. 599,-/mnd med 12 mnd binding  og 699,-/mnd uten bindingstid.

 

Prisreguleringen vil sikre at vi kan fortsette å utvikle Vest med nye treningsopplevelser og topp utstyr, og et enda bedre treningstilbud til deg som medlem.

Vi setter stor pris på at du trener hos oss og vi vil fortsette å utvikle senteret for å gi deg enda bedre treningsopplevelser.

Med vennlig hilsen Vest Helse & Trening

Vest_Trening_logo_neg_RGB.png

Vi skal fremdeles utvikle og forbedre tilbudet til medlemmene våre, og har som målsetning å gi dere de beste treningsopplevelsene! For 2023 er det blant annet planer om oppussing av toaletter samt garderober, utskiftning av en del treningsapparater og treningsutstyr samt enda flere treningstilbud. 

Casall3.jpg

HVA BLIR ENDA BEDRE I 2023?

  • NYE APPARATER

  • NYTT TRENINGSUTSTYR

  • FLERE "HAPPENINGS"

  • RESTAURERE / BYTTE UT HEISEN

  • FLERE GRUPPETIMER

bottom of page