Klassisk teknikkurs på ski

Etter en fantastisk sommer venter forhåpentligvis en fantastisk vinter. Etter et opphold på to år er nå Trude Svartedal tilbake på sporet og tilbyr det populære teknikkurset på ski ved Eineåsen skistadion på Bærums Verk. 

Skikurset passer for alle som ønsker en bedre skiopplevelse. Vi fokuserer på klassisk skiteknikk hvor du som deltaker lærer hvordan du optimaliserer fremdriften enten du er på søndagstur eller skal konkurrere. 

Meld deg på i dag eller fyll ut kontaktskjemaet dersom du har spørsmål vedrørende skikurset. Jeg ønsker deg og vinteren velkommen i januar! 

Glad vinterhilsen fra Trude Svartedal. 

Om Trude

Trude var aktiv langrennsløper på toppnivå inntil 2002. I 2008 startet hun opp et samarbeid med Trude Dybendal, som utviklet en unik og annerledes metode å lære bort teknikk på. Etter noen år startet Trude for seg selv, og har gjennom flere år holdt kurs for enkeltpersoner og firmaer.

Trude har selv utviklet sin egen teknikk ved hjelp av denne metoden, og er overbevist om at hun hadde hatt bedre resultater med dette fokuset når hun satset som toppidrettsutøver.

Det som gjør kurset så morsomt og unikt, er at det er relativt små justeringer som får store utslag. Trude elsker å gå på ski og ønsker å spre skiglede til så mange som mulig.  

Om
Trude
Svartedal

Klassisk teknikkurs langrenn

Tirsdag 29. januar kl. 19:30 - 21:30 

"Bedre teknikk - større skiglede - bedre helse"

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no