LA OSS TA ANSVAR - ALLE SAMMEN!

Vi gleder oss til å skape en fantastisk treningshøst for medlemmene våre. Men for at vi skal få til dette må vi ta ansvar - alle sammen!

Etter gjenåpningen av Vest Trening 15. juni har vi møtt så enormt mange medlemmer som er SÅ glade for at vi kunne åpne dørene igjen. Vi ønsker så gjerne å kunne tilby de beste treningsopplevelsene for dere utover vinteren og vet at dere vil bidra til dette ved å følge våre hygiene- og smittevernregler. Det krever egentlig så lite fra oss alle for å bidra til dette - og det skal være trygt å trene hos oss!

Vi vil fortsatt holde garderober åpne, men oppfordrer alle til å komme ferdig skiftet i rent treningstøy - og ikke benytte garderobene og dusjfasilitetene inntil videre dersom dette er mulig. Det skal være maksimalt 3 stykker samtidig i garderobene.

Dette gjør du når du trener ved Vest Trening:​​

 • viktigst av alt: du kommer ikke på trening dersom du har luftveissymptomer, feber, opplever redusert allmenntilstand, har sår hals eller redusert luft- eller smakssans. 

 • dersom du er i karantene kan du heller ikke komme på trening

 • du bruker alltid rent treningstøy, rene innesko og håndkle (innesko brukes heller ikke til og fra bilen)

 • du desinfiserer hendene med en gang du kommer inn inngangsdøren i 1.etg, og vasker hendene grundig med såpe og vann før og etter trening

 • vi holder 2 meter avstand til andre! 

 • du tar med deg en sprayflaske som står klart til deg når du kommer inn porten til treningssenteret i 3.etg 

 • etter bruk sprayer du på papir og tørker av alle kontaktflater (dvs. alt du tar på)

 • håndkle brukes naturligvis som underlag på alle sittende og liggende kontaktflater

Gruppetimer og sykkeltimer:

 • oppmøte tidligst 10 minutter før gruppetimen - hold minst 2 meter avstand til andre - registrer oppmøte i bookingkiosk - trekk inn til riktig sal så fort det tillates med alt personlig utstyr som plasseres på angitt område.

 • hold avstand til andre, både mens du venter på å slippe inn i salene, under timene og etter

 • etter timen sprayer du på papir og tørker av alt utstyr som er brukt

 • utgang fra gruppetimer er gjennom garasjeport i gruppesalen - utgang fra sykkeltimer er gjennom nødutgangsdør utenfor sykkelsal

Vi ber dere ta ansvar og følge disse punktene nøye. På denne måten sørger vi sammen for å være det senteret med det beste og tryggeste treningsmiljøet! Vest Trening desinfiserer alle kontaktflater flere ganger daglig og utfører desinfeksjon av alle flater to ganger per uke!

Vi gleder oss til å se deg på trening hos oss fremover!

Med hilsen alle oss ved Vest Trening

Vest Trening bruker et økologisk desinfeksjonsmiddel, Greenolyte, til desinfeksjon av kontaktflater flere ganger daglig og totaldesinfeksjon av lokalene to ganger i uka. Desinfeksjonsmiddelet er miljøvennlig og helt ufarlig for mennesker da vi ikke ønsker å utsette våre medlemmer, ansatte eller miljøet for helse- og miljøfarlige kjemiske løsninger. Dette middelet vil dere også finne i alle desinfeksjonsstativer og spruteflasker.

Kontakt

Vest helse og trening AS

Baker Østbysv 26

1351 Rud 

Tlf. 67 150 150

post@vesthelse.no

Org.nr 994 267 183

Ønsker du å komme i kontakt med legesenteret, vennligst klikk her eller ring 67 18 02 70.

Åpningstider

Mandag 06:30 - 22:00

Tirsdag 06:30 - 22:00

Onsdag 06:30 - 22:00

Torsdag 06:30 - 22:00

Fredag 06:30 - 20:00

Lørdag 08:00 - 18:00

Søndag 08:00 - 18:00

Resepsjonen er betjent mandag til torsdag fra kl 06:30 - 18:00, fredager fra kl 08:00 -16:00.