STERK ungdom - et nytt treningstilbud! 

Vest Trening lanserer «Sterk Ungdom» som er et nytt treningstilbud til ungdom fra 14-17 år. Mange unge faller av eller utenfor organisert idrett i tenårene og får en passiv livsstil. "Sterk Ungdom” passer for de mellom 14-17 år som ønsker å lære mer om trening eller komme i form, men som mangler tilbud eller tilgang til andre arenaer for fysisk aktivitet. Tilbudet passer også for aktiv ungdom som ønsker et fint og trygt introduksjonstilbud til ulike treningsformer. 

Vi ønsker å bidra til at ungdom finner tilbake til gleden ved å være aktiv og i god form. I “Sterk Ungdom” vil hver enkelt bli en del av både en mindre gruppe og følges opp individuelt av en meget kompetent trener. Det vil være en jentegruppe og en guttegruppe i høstens tilbud. 

_AZ_4690.jpg

STERK ungdom gir deg 10 individuelle PT-timer...

PT-timene har et variert innhold tilpasset den enkelte deltager og har en varighet på 55 minutter. Innholdet i timene blir individuelt tilpasset den enkeltes utgangspunkt og målsettinger, og vil typisk inneholde utholdenhet-, styrke-, balanse- og bevegelighetstrening. 

 

Tidspunkt for PT-timen fastsettes ved påmelding slik at ønsket tidspunkt kan avklares og avtales. 

... i tillegg til 10 Bootcamp-timer i gruppe ledet av PT

Bootcampen er en treningstime i gruppesalen på Vest Trening der man får mulighet til å trene sammen med andre i samme aldersgruppe. Innholdet i Bootcamp er variert og legges til rette slik at alle deltagerne både opplever god mestring og fine utfordringer. Treningen i gruppene er intervallpreget og med høy intensitet der øvelser med egen kroppsvekt, frivekter, vektballer og annet utstyr utfordrer styrke, koordinasjon, bevegelighet, hurtighet, utholdenhet og balanse.

Jentene får en treningsøkt sammen på onsdager kl.1600 og guttene trener sammen på torsdager kl.1600.

 

Fokus vil være på teknikk, mestring, bevegelsesglede og progresjon. 

_AZ_3323.jpg
thumbnail_IMG_6647.jpg

Tilgang til egentrening i senteret! 

Ved siden av disse to faste treningene hver uke får også deltageren tilgang til hele vårt treningssenter i denne perioden. Her kan medlemmet når som helst gjennomføre treningsøkter, på lik linje som våre ordinære medlemmer. 

Målsetningen med “Sterk Ungdom” er å gi et godt og alternativt treningstilbud til ungdom som ønsker å bli mer fysisk aktive, som har behov for fysisk aktivitet eller som ønsker og trenger veiledning for å finne den treningen som passer hver enkelt. 

“Sterk Ungdom” varer i 10 uker og starter opp i uke 35. I uke 40 (høstferien) er det ikke trening, men deltageren har da tilgang til senteret for egentrening. 

Fysioterapeut & personlig trener Ingrid Kråkmo

Ingrid Kråkmo er utdannet fysioterapeut og personlig trener og har lang erfaring fra treningsbransjen. Hun har i flere år arbeidet tett med yngre utøvere og trenende med ulike fysiske forutsetninger.

 

Ingrid har lang erfaring med ungdom gjennom både indviduell trening, gruppetrening og lagtrening. Som trener er hun opptatt av at trening og fysisk aktivitet skal være gøy, motiverende og effektivt.

 

Hun er opptatt av at alle, uavhengig av fysiske forutsetninger og tidligere erfaring skal finne en treningsform som passer for seg. 

thumbnail_IMG_6606.jpg

For kun 9.500,- får deltageren 10 PT-timer, 10 Bootcamps og fri tilgang til treningssenteret i 10 uker og vil etter perioden ha gjennomført en fysisk lærerik, morsom og effektiv periode som forhåpentligvis gir deltageren lyst til å fortsette å holde seg fysisk aktiv. Ved endt periode vil deltageren få tilbud om medlemskap videre ved Vest Trening, helt uten bindingstid, og også videre veiledning og eventuelt trening med gruppens personlige trener om ønskelig. 

Ved sykdom / legemeldt fravær vil perioden forlenges tilsvarende fraværsperioden.