Summer Challenge

I sommer skal vi kose oss litt ekstra - husk likevel å holde deg aktiv mellom is og god mat. Vi samarbeider med iQey, og vi gjør det enkelt og motiverende å holde deg i form med Summer Challenge. Utfør ulike treningsaktiviteter og lås opp unike rabattkoder og premier underveis, og vær med i trekningen om en fantastisk hovedpremie!

Med Summer Challenge kan du være med å konkurrere om fantastiske reiser til verdier fra 20.000 og helt opptil 100.000 kroner - enten alene i "solo", eller du kan invitere venner og delta i "duo" eller "gruppe".

Er du medlem hos oss og ønsker å få med venner som ikke er medlem hos oss? Ikke noe problem - med Summer Challenge lar vi dine lagkamerater trene kostnadsfritt hos oss i konkurranseperioden (frem til 01.september). 

Slik gjør du:

1. Last ned iQey og les mer her: www.iqey.no/summerchallenge

2. Når du er inne på app'en - gå inn på utfordringer og velg ditt valg av Summer Challenge

3. Inviter venner nederst på app'en

4. Kom igang med treningen! Hver økt registreres i app'en og alle deltakere må registrere minst 10 økter i løpet av konkurranseperioden (frem til 01.september)

5. Er du ikke medlem hos oss men har blitt invitert av en venn til å delta i konkurransen? Kontakt vår resepsjon i dens åpningstid og de vil gi deg adgang til vårt knallgode treningssenter i konkurranseperioden dersom du viser invitasjonen du vil motta på din mobil

Dere vil også motta et nytt treningsprogram hver uke som dere kan trene etter. Dette er gøy, motiverende og en fin mulighet til å komme virkelig godt igang med trening, enten alene eller sammen med gode venner! Lykke til i konkurransen!

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no