Testavdelingen kan friste med kvalitetsøkter på rulleskimølle, veiledning i langrennsteknikk, testing av melkesyreverdier (laktattesting) på rulleski, løp, sykkel eller romaskin.

Vår overordnede målsetning er å bistå kundene våre slik at de hurtigst mulig får de forbedringer eller endringer de ønsker. Testavdelingen samarbeider med fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og leger, slik at du som kunde er i de beste hender. 

Her hos oss kan du få en ærlig tilbakemelding på fysisk form i en laktattest. Du kan selv velge om du ønsker testen langrennspesifikk på rulleskimølle eller om du ønsker og testes i løping, sykkel eller romaskin. 

Vi tilbyr treningsøkter med topp kompetente trenere som har lang erfaring fra skisporet, både som utøver og trener, som vil gi deg tekniske tilbakemeldinger 1:1 underveis på økta. Det vil bli benyttet video som sendes til deg etter økta. 

Det er også mulig å booke seg inn på rulleskimølla for gode økter på egenhånd, ved selvbetjening. Før man kan benytte seg av selvbetjening må man gjennom en opplæringsøkt/teknikkøkt eller en laktattest slik at man vet verdiene sine. Mølla kan fint styres selv og er tilrettelagt for det.

_AZ_5777.jpg

Testtilbud og priser

Les mer om testtilbudet og prisene våre her. Vi tester på rulleskimølle, sykkel, tredemølle og romaskin. 

Group17032018fm2392.jpeg

Praktisk testinformasjon

Her kan du lese mer om testingen, protokollene våre og få relevant informasjon før du skal testes hos oss. 

IMG_4130_edited.jpg

Testlabbens medarbeidere

Her kan du snart lese mer om testlabbens medarbeidere, hvem vi er og hvem som utfører testene.