Tusen takk - her er noe mer fra oss til dere! 

Treningsbransjen i Norge har vært blant de hardest rammede som følge av pandemien. Flere sentre har gått konkurs og svært mange går usikre tider i møte. 

Vi hadde vært i samme situasjon hadde det ikke vært for alle dere fantastiske medlemmene våre. Takket være støtten vi har mottatt fra dere gjennom denne perioden har dere bidratt til at Vest Trening igjen kan gjennomføre en oppgradering av treningssenteret! Dere støttet oss da vi trengte det som mest - nå gleder vi oss enormt over å kunne gi tilbake til dere!

 

I løpet av august vil dere få en helt ny utstyrspark og mer til i treningssenteret! 

Les mer om hvilke nyheter dere får lenger ned på siden!

Gled dere til en fantastisk treningshøst - det gjør vi! Vi ser frem til å gi dere bedre treningsmuligheter enn noensinne!

Og igjen: TUSEN TAKK!

Med sporty hilsen

Vest Trening

  • Vimeo Social Ikon
  • YouTube Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
Casall5.jpg

BEDRE TRENINGSTILBUD FRA OSS TIL DERE

I 2019 investerte vi i nye tredemøller og utvidet treningssenteret med 300m2 og helt nye saler. 

I 2020 kom det nye ergometersykler, i tillegg til ellipsetrenere fra Matrix, og vi utvidet resepsjonsområdet. 

I 2021 bytter vi ut alle stasjonære styrkemaskiner, manualer, benkpresser og benker i en lekker ny linje fra Matrix!

NY KOMPLETT APPARATPARK

Alle de stasjonære apparatene byttes ut med en helt ny linje fra Matrix. Mange av apparatene vil være som de dere kjenner, men det kommer også nye varianter av apparater vi aldri har hatt før.

Kabelapparatene beholdes, bortsett fra disse vil nesten alt være helt nytt!

Casall7.jpg
Casall3.jpg

NESTEN HELT NY FRIVEKSTAVDELING

Flere og flere benytter seg av frivekter og manualer under treningen hos oss. I 2019 utvidet vi arealet og antall knebøypparater i frivektsavdelingen vår og nå gir vi dere det siste som gir en ny og fresh avdeling!

Nye håndvekter, nye benker og nye benkpresser er på plass i løpet av august!

ALT DETTE ER TAKKET VÆRE DERE!

Alt dette vil bli gjennomført helgen 13.-15.august! Vi må holde treningssenteret i 3.etasje lukket denne helgen (fredag-søndag), men gruppetimer vil gå som vanlig. Mandag 16.august vil dere komme til alle disse nyhetene på Vest Trening!

Vår store glede og motivasjon er å se alle dere medlemmer hos oss, smilende og svettende! Nå som deres støtte og lojalitet har gitt oss muligheten til å gjennomføre nok en forbedring gleder vi oss enormt til å se dere hos oss igjen utover høsten!

Casall4.jpg