Ingen angrer etter å ha brukt våre personlige trenere. Du blir bedre trent, lærer mer om trening og motiveres til videre fremgang!

I denne perioden hvor treningssenteret må holdes stengt lanserer vi PT Utetrening!

Fantastiske treningsøkter ute i frisk luft gir supre treningsopplevelser!

 

Det er vår, det blir varmere ute og det er mye deilig vær.  Hvorfor ikke bruke denne perioden til å trene utendørs, enten alene eller med en venn? Med PT Utetrening får du treningsøkter med en erfaren trener som vil gi deg treningøkter som passer deg perfekt! Med vår utetrening vil du gjøre flere øvelser du ikke har gjort før, trene på en ny og motiverende måte og få resultater du sannsynligvis ikke har hatt før!

Med PT Utetrening kan du nå kjøpe singel - eller duopakker på fem treningsøkter (a 55 minutter). Kontakt den treneren du ønsker å trene med, og avtal sammen hvor dere skal trene, når dere skal trene og hva slags type trening dine økter skal inneholde! På den måten vil du få en kjempefin treningsøkt allerede fra første trening!

PT Utetrening har 25% rabatt på disse pakkene med fem timer!

Det skal være trygt å trene med oss! Vest Trening har følgende hygieneregler ved PT Utetrening:

\ 2 meters avstand mellom hverandre

\ ikke deling av utstyr

\ du skal kun trene når du er frisk

I motsetning til hos de aller fleste andre sentre trenger du heller ikke være medlem for å benytte deg av en PT hos oss!

Trenerne våre samarbeider også tett med helseavdelingen, noe som gir en stor fordel dersom du er plaget av skade.
Om du har et spesifikt mål eller bare ønsker å komme i bedre form spiller ingen rolle, ditt utbytte av treningen vil bli betraktelig bedre dersom du samarbeider med en dyktig personlig trener. En dyktig PT får deg rett og slett til å yte ditt beste!

 

Clive PT.png

Clive Jones - PT nivå 1

En meget rutinert personlig trener med mange års erfaring. Har trent kunder innen muskel- og kraftbygging, vektnedgang, løping, triatlon, sykling og skisport.

Clive har selv bakgrunn fra utholdenhetsidretter og har med sin erfaring veldig effektive og varierte treningsøkter. 

Trening skal være gøy og effektivt - det er det med Clive.

clive@vesthelse.no

Ince PT.png

Ince Westergaard - PT nivå 2

Over 25 års erfaring som sertifisert personlig trener. Sertifisert kostholdsspesialist med fokus på fornuftig sunt kosthold og vektreduksjon. Lang erfaring med toppidrettsutøvere innen tennis med styrke, kondisjon og bevegelighetstrening. Ince har stort fokus på å finne aktiviteter som kunden finner gøy og inspirerende - da kommer resultatene mye lettere.

ince@vesthelse.no

Kersti PT.png

Kersti Walldén Sinding - PT nivå 1

Flere års erfaring som både personlig trener og kostholdsveileder med fokus på sunt gjennomførbart kosthold. Treningsøktene har en hyggelig, varm tone hvor latteren sitter løst. Treningen er systematisk lagt opp slik at du garanteres resultater. Utetrening med Kersti kan inneholde både kondisjon og styrke på ditt nivå.

 

kersti@vesthelse.no

Mia PT2.png

Mia Vujovic - PT nivå 1

Lang egenerfaring fra styrketrening. Opptatt av jevn progresjon gjennom god teknikk og variasjon. Erfaring fra trening av kunder som ønsker styrkeøkning, opptrening etter skader og trening av gravide. Med Mia som trener jobber dere sammen mot ditt mål i ditt tempo - det gjør treningen både effektiv og motiverende.

mia@vesthelse.no

Ulrike PT.png

Ulrike Haubenreisser - PT nivå 1

Egenerfaring fra Crossfit og vektløfting, og er også veldig glad i friluftsliv. Ulrike trener sine kunder målrettet og er opptatt at det ikke finnes snarveier, men at alle mål kan nås med riktig treningsplan. Trener du med Ulrike vil du garantert få nye treningsopplevelser som bringer deg til ditt mål, og du vil kjenne at du for hver treningsøkt er et steg nærmere.

u.haubenreisser@gmail.com

_AZ_4484.jpg

Våre trenere

Velkommen til vestre Bærums beste treningssenter. Hos oss får du hjelp til å komme i gang med treningen! 

Styrketrening - tips og råd! 

Vi tilbyr varierte sykkel- og gruppetimer med de beste instruktørene. Splitter nye saler med den beste lyden og luften! 

_AZ_4690.jpg
_AZ_5546.jpg

Hvorfor investere i PT?

Invester i personlig trener. Våre PT-er er de beste du møter! Morgen, middag og kvelds! Vi hjelper deg!