ENDELIG - VELKOMMEN TILBAKE!

Vi gleder oss stort over å kunne ønske medlemmer med bostedsadresse i Bærum kommune velkommen tilbake til Vest Trening - og som vi gleder oss! Noen endringer innføres, blant annet booking av plass i treningssenteret, så vi ber alle lese all informasjon på denne siden.

Alle er glade over muligheten til å kunne trene igjen, men for å få til dette må vi gjøre en innsats sammen! Selv om vi også har medlemmer fra andre kommuner er vi påbudt å kun slippe inn medlemmer som bor i Bærum kommune! Vi ber om forståelse for  dette og at alle etterlever dette påbudet.

Nyhet: booking av egentrening

Ved all egentrening må man nå forhåndsbestille sin plass i treningssenteret. Dette sikrer at du som medlem enkelt får oversikt over hvor mange ledige plasser det er til enhver tid i treningssenteret. På den måten risikerer du heller ikke å komme til fullt senter. Du registrere ditt oppmøte ved å bruke Vest Trening-appen og registerer besøket ditt med den samme eller armbånd når du ankommer senteret. Booking av tid til egentrening vil åpne 6 dager i forkant og man har da maksimalt 90 minutter fra bookingens starttid til man må ha forlatt senteret. Booking utføres enklest i app-en (søk etter: Vest Trening i app-store eller google-play) eller på kundeweb. Du logger deg inn med din epostadresse som brukernavn. Vi hjelper deg ved behov - bare ta kontakt! Last ned allerede idag og gjør deg kjent med app og kundeweb - da er du godt forberedt!

Vi har selvfølgelig lagt til rette for trygg trening, men det viktigste tiltaket ligger hos hver enkelt person ved å holde god avstand og følge de tiltak som beskrives på denne siden.

Vi vil holde garderober stengte for å redusere kontaktpunkter og oppfordrer alle til å komme ferdig skiftet i rent treningstøy og ikke benytte garderobene og dusjfasilitetene inntil videre.

Vest Trening har følgende regler og tiltak for å gi dere en trygg treningsopplevelse:

Treningssenteret

 • all egentrening i treningssenteret må om kort tid forhåndsbookes

 • ingen adgang dersom man har noen sykdomssymptomer - ingen trening dersom man er i karantene

 • alle tar meg seg en flaske med desinfeksjon som står ved inngangen til treningssenteret - alle kontaktflater skal desinfiseres etter bruk (spray på papiret og tørk - ikke spray direkte på apparatene)

 • hold til enhver tid 2 meter avstand til andre trenende og respekter antallsbegrensninger i visse soner

 • bruk håndkle, rent treningstøy og rene innesko

Gruppetimer

I tråd med Bærum kommunes retningslinjer (av 5.mars) hvor gruppetimer innendørs ikke er tillatt, vil vi arrangere en kombinasjon av utetimer og sende live-timer over Zoom. Husk, det skal også ute være 2 meter avstand når man trener: 

 • utetimer: registrer ditt oppmøte i bookingskiosken ved resepsjonen før du trekker ut til plassen utenfor vår gruppesal - husk munnbind inne i våre fellesarealer

 • Zoom-timer: følg link over og bli med på trening hjemmefra

Hygieneregler for medlemmer ved Vest Trening:​

 • alle bruker munnbind i våre fellesarealer - munnbind kan tas av når du kommer inn i treningsarealer

 • du bruker alltid rent treningstøy, rene innesko og håndkle

 • du vasker hendene grundig med såpe og vann før og etter trening

 • håndkle brukes naturligvis som underlag på alle sittende og liggende kontaktflater

 • etter bruk sprayer du på papir og tørker du alle kontaktflater

 • hold 2 meter avstand til andre - kun familiemedlemmer kan være nærmere

 • du kommer ikke på trening dersom du har sykdomssymptomer

Vi ber dere ta ansvar og følge disse nøye!  På den måten sørger vi sammen for å være det senteret med det beste treningsmiljøet! På denne måten sørger vi sammen også for at vi kan trene sammen i tiden som kommer!

Nå er vi så klare og vi håper dere er like klare! Finn frem treningstøyet, håndkle, de rene inneskoene og deres største smil - vi gleder oss enormt til å se dere igjen.

Med hilsen alle oss ved Vest Trening

*Vest Trening vil bruke bruke et økologisk desinfeksjonsmiddel,

Greenolyte, til desinfeksjon av kontaktflater flere ganger daglig og totaldesinfeksjon av lokalene to ganger i uka. Desinfeksjonsmiddelet er miljøvennlig og helt ufarlig for mennesker da vi ikke ønsker å utsette våre medlemmer, ansatte eller miljøet for helse- og miljøfarlige kjemiske løsninger. Dette middelet vil dere også finne i alle desinfeksjonsstativer og spruteflasker.

Kontakt

Vest helse og trening AS

Baker Østbysv 26

1351 Rud 

Tlf. 67 150 150

post@vesthelse.no

Org.nr 994 267 183

Ønsker du å komme i kontakt med legesenteret, vennligst klikk her eller ring 67 18 02 70.

Åpningstider

Mandag 06:30 - 22:00

Tirsdag 06:30 - 22:00

Onsdag 06:30 - 22:00

Torsdag 06:30 - 22:00

Fredag 06:30 - 20:00

Lørdag 08:00 - 18:00

Søndag 08:00 - 18:00

Resepsjonen er betjent mandag til torsdag fra kl 06:30 - 18:00, fredager fra kl 08:00 -16:00.