Vi skal utvide!

Vest helse og trening har i alle år hatt som intensjon å skape et trenings- og helsesenter med den beste kvaliteten du kan finne. Treningssenteret har hatt en formidabel vekst av fornøyde medlemmer i mange år nå, og vi er stolte og glade over å kunne annonsere at vi snart skal foreta en arealutvidelse

Etter sommeren starter arbeidet med å bygge splitter nye saler i byggets første etasje. Prosessen vil foregå utover høsten og innen utgangen av året gleder vi oss til å kunne innvie våre nye arealer!

De nye salene vil gi senteret et kjempeløft! Den nye gruppetreningssalen blir nesten dobbelt så stor og sykkelsalen utvides. Dere får betraktelig økning i takhøyde og et fantastisk ventilasjonsanlegg som vil sørge for at medlemmene våre får enda bedre treningsopplevelser. 

Salene vil tilknyttes resten av senteret ved at det bygges ny innvendig trapp fra andre etasje som knytter salene til resepsjonsområdet.

 

Vår nåværende gruppetreningssal fjernes. Dette betyr at treningssenteret i toppetasjen vil få et kjempeløft. Det blir større, luftigere og enda lysere. Vi arbeider i disse dager med utformingen av treningssenteret i tredje etasje og lover dere et treningssenter alle kommer til å bli storfornøyd med!

I forbindelse med etableringen av de nye salene frigjør vi også plass til flere kontorer i andre etasje, hvor du finner helseavdelingen vår. Vi forventer å utvide teamet vårt med nye og flinke klinikere i forbindelse med denne endringen.

Vi gleder oss enormt til å lansere "nye" Vest helse og trening - og til vi kan innvie dette sammen med alle medlemmene og pasientene våre!