Viktig informasjon!

Vi ønsker Dr. Benedicte Wardemann varmt velkommen! Se presentasjon av henne under. Med Vest har i dag nesten 1800 pasienter. 700 av disse blir overført fra Kristin Grefberg til Benedicte Wardemann i forbindelse med hennes oppstart. Dr. Grefberg vil fremdeles arbeide fulltid på Med Vest Legesenter.

 

HELFO sørger for at dette gjøres helt vilkårlig, vi har ingen innflytelse på hvem som overføres. Som prinsipp er dette bra, men vi skjønner at det kan skape en frustrasjon dersom du føler at langt og godt forhold til fastlegen og ikke har ønske om å bytte. Dette skal vi forholde oss smidig og fleksibelt til. Dr Wardemann er ung og meget dyktig og vil ta godt vare på deg.

 

Skulle du ønske å fortsette hos Dr Grefberg skal du selvfølgelig få gjøre det!

Taket på begges liste blir satt til 1200 og man kan bytte så lenge det er plass. Deretter kan du sette deg på venteliste og du skal underveis få gå til den fastlegen du ønsker!

 

Med Vest legesenter skal bevare vår gode og personlige service, med kontinuitet og forutsigbarhet, kvalitet og tverrfaglig samarbeid.

 

Både nye og gamle pasienter skal føle seg ivaretatt.

 

Det er nå mulig å bestille time på hjemmesiden, du kan be om e-resept og du kan sende spørsmål via e-konsultasjon. Vi vil også gå over til e-brev, noe som forkorter responstiden vår!

 

Har du spørsmål til oss, send oss en mail: lege@medvestlegene.no eller henvend deg via kontaktskjemaet. 

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no