top of page

Fysioterapi

Fysioterapeutene våre har bred kunnskap om kroppens oppbygning og funksjon. Vi har flere spesialister blant annet innen idrettsfysoterapi og manuellterapi. Vi samarbeider tett med flere sykehus og fastleger i tillegg til en  rekke idrettslag og klubber i Bærum. Vi tilbyr rask konsultasjon hos våre private fysioterapeuter. 
 

Vi kan bistå med alt fra rehabilitering etter operasjon eller sykdom til akutte nakkesmerter. Fysioterapeutene våre har lang erfaring og bred kunnskap om bevegelsesapparatet. De vektlegger aktiv rehabilitering, og benytter manuelle behandlingsteknikker for å redusere symptomer og plager. 

Vi har avtale med alle de store forsikringsselskapene i landet. Så dersom du har helseforsikring kan vi tilby deg time på svært kort varsel. 

_AZ_6019.jpg
Fysioterapi

Manuellterapi

Manuellterapeutene våre er fysioterapeuter med spesialisering og fordypning innen muskel- og skjeletthelse. De har utvidede rettigheter, og kan sykemelde, henvise til legespesialist samt radiologiske undersøkelser. 

Ønsker du å bestille time hos en av våre manuellterapeuter? Benytt vår online booking eller ring 67 150 150. 

Avtalebasert fysioterapi

Hos oss arbeider det 9 fysioterapeuter med kommunal avtale, som til sammen forvalter 6,5 årsverk. Vi følger Bærum kommune sin prioriteringsveileder. Vi har stor pågang da mange søker seg til senteret vårt. Vår begrensede kapasitet kan til tider medføre lenger ventetider. Overstiger vi forsvarlig ventetid vil vi i enkelte tilfeller kontakte deg som pasient på vår venteliste og sørge for at du får time hos en annen fysioterapeut i kommunen med kortere eller ingen ventetid. 

_AZ_5694.jpg
bottom of page