Fysioterapi

Fysioterapeutene våre har bred kunnskap om kroppens oppbygning og funksjon. Vi har flere spesialister blant annet innen idrettsfysoterapi og manuellterapi. Vi samarbeider tett med flere sykehus og fastleger i tillegg til en  rekke idrettslag og klubber i Bærum. Vi tilbyr rask konsultasjon hos våre private fysioterapeuter. 
 

Vi kan bistå med alt fra rehabilitering etter operasjon eller sykdom til akutte nakkesmerter. Fysioterapeutene våre har lang erfaring og bred kunnskap om bevegelsesapparatet. De vektlegger aktiv rehabilitering, og benytter manuelle behandlingsteknikker for å redusere symptomer og plager. 

Vi har avtale med alle de store forsikringsselskapene i landet. Så dersom du har helseforsikring kan vi tilby deg time på svært kort varsel. 

_AZ_6019.jpg

Personlig trener 
Clive Jones

Clive har jobbet i treningsbransjen i 25 år og er en allsidig trener med mye erfaring. I tillegg til å ha en ustoppelig entusiasme for trening kan Clive skilte med enorm erfaring og praktisk kunnskap. Han er en fantastisk motivator og vil hjelpe deg med å nå dine mål gjennom enkel, effektiv trening.

 

Trening med vekter bør være en del av alle treningsrutiner og Clive er en ekspert på å utvikle gjennomførbare programmer som virker og som ikke minst får deg til å synes at trening er moro! Han har erfaring fra både topp- og mosjonsidrett og holder seg i form ved å padle kajakk og gå langrenn.

Vil du trene med Clive?

clive@vesthelse.no

Personlig trener 
Cecilie Kayser Jacobsen

Cecilie Kayser Jacobsen er utdannet gruppeinstruktør og treningsveileder fra Norges idrettshøgskole og Personlig trener fra Akademiet for Personlig Trener. Hun har i hele sitt yrkesaktive liv jobbet med trening og bevegelse og har mange års erfaring som gruppeinstruktør og veileder.

Cecilie er genuint opptatt av bevegelse og mestring på alle nivåer og interessert i deg som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet og deg som ønsker ny inspirasjon. Sammen skal vi finne ditt potensial, sette mål og jobbe variert og målrettet. Målet mitt er å skape treningsglede og gjøre fysisk aktivitet lystbetont.

Gleder meg til å se deg!

Vil du trene med Cecilie?

cecilie@vesthelse.no

Cecilie2.jpg

IMG_3111_edited.jpg

Personlig trener 
Ulrike Haubenreisser

Ulrike er utdannet veileder innen friluftsliv v/NIH, personlig trener og rehab trener v/AFPT og CrossFit level 1 sertifisert v/CrossFit Inc.

Hun har jobbet som trener hos Vest Trening siden 2017 og er en allsidig coach som jobber etter prinsippene variasjon og kontinuitet.

Timene med Ulrike er både morsomme og utfordrende, men alltid på kundens premisser. 

Ulrike har PT-timer på Vest på tirsdag og torsdag kveld.

Vil du trene med Ulrike?

u.haubenreisser@gmail.com

Personlig trener & fysioterapeut Ingrid Kråkmo

Ingrid Kråkmo er utdannet fysioterapeut og personlig trener og har lang erfaring fra treningsbransjen. Hun har i tillegg mastergrad i bevegelsesvitenskap.

 

Ingrid har lang erfaring med kunder i alle aldre og ulike fysiske forutsetninger, samt ulike treningsformer gjennom både individuell trening, gruppetrening og lagtrening. Som trener er hun opptatt av at trening og fysisk aktivitet skal være gøy, motiverende og effektivt.

Ingrid brenner for å hjelpe deg med å nå målene sine, veilede deg til å utføre øvelser med god teknikk, sikre progresjon i treningen din og bidra til at du opplever mestring ved å bruke kroppen i bevegelse og aktivitet.

Hun er opptatt av at alle, uavhengig av fysiske forutsetninger og tidligere erfaring skal finne en treningsform som passer for seg. 

Vil du trene med Ingrid?

ingrid@vesthelse.no

thumbnail_IMG_6606.jpg
DSC_0444.JPG

Personlig trener 
Ince Westergaard

Sertifisert personlig trener og instruktør med bred kompetanse og over 25 års erfaring.

Sertifisert kostholdsveileder med fokus på bærekraftig sunt kosthold og vektreduksjon.

Min viktigste oppgave som PT er å hjelpe deg til å bli den aller beste utgaven av deg selv! Treningsperspektivet mitt er helhetlig og jeg jobber for at du skal nå sine personlige målsettinger gjennom gledes- og resultatorientert trening. Trener du med meg sørger jeg for at du trener med kvalitet på den mest hensiktsmessige måten.

 

Jeg jobber for å skape motivasjon ved å finne aktiviteter som utfordrer deg på ditt nivå - da kommer resultatene mye lettere. 

Vil du trene med Ince?

ince@vesthelse.no