top of page
Nakkemassasje

MUSKELTERAPI & MASSASJE

Stadig flere opplever at stress og høyt tempo setter seg som stivhet og spenninger i kroppen. Andre kan oppleve stivhet i forbindelse med idrett eller trening. Nå kan du enkelt bestille en avslappende time hos våre muskelterapeuter. 

Muskelterapi og massasje: Helsefordelene du trenger å vite om.

Vårt moderne liv kan ofte være stressende og fysisk krevende, noe som kan føre til muskelspenninger, stivhet og smerter. Her på Vest Helse, tilbyr vi en rekke muskelterapi- og massasjebehandlinger designet for å lindre stress, forbedre helse og øke velvære. Her er noen av hovedfordelene som disse behandlingene kan gi:

Reduserer muskelspenning: Muskelspenning kan bygge seg opp over tid på grunn av fysisk belastning, stress eller inaktivitet. Massasje og muskelterapi kan hjelpe til med å lindre denne spenningen, bidra til å forbedre mobiliteten og gi en følelse av avslapning.

Forbedrer blodsirkulasjonen: Massasjeterapi har vist seg å øke blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å øke oksygentilførselen til musklene og hjelpe til med å fjerne avfallsprodukter, som melkesyre, fra muskelvev.

Fremmer velvære: Massasje og muskelterapi kan bidra til å redusere stress og fremme en generell følelse av velvære. Regelmessige behandlinger kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten, redusere angst og forbedre humøret.

Bidrar til skadeoppheling: Spesielt utformede muskelterapiteknikker kan bidra til å lindre plager, redusere hevelse og forbedre bevegelse.

Styrker immunsystemet: Noen studier har funnet at massasje kan bidra til å styrke immunsystemet ved å øke antallet hvite blodceller i kroppen. 

Forbedret restitusjon: For idrettsutøvere og de som trener mye, kan muskelterapi og massasje være avgjørende verktøy for forbedret prestasjon og raskere gjenoppretting. Massasje hjelper med å lindre muskelspenning og forbedre fleksibilitet, noe som kan bidra til å forhindre skader. Dessuten kan massasje bidra til å redusere muskelømhet etter trening og bedre restitusjonen.

På Vest Helse tilbyr vi en flere muskelterapibehandlinger som kan tilpasses dine unike behov og formål. Hos våre autoriserte helsearbeidere er du sikret trygg og effektiv behandling i et rolig og avslappende miljø. Ta kontakt med oss for å finne ut mer eller for å bestille en avtale. Ønsker du lese mer om helsegevinstene ved massasje? Les mer her. 

Trykkpunktmassasje
Vest_Helse_logo_neg_RGB.png

Prisliste: 

50 min. massasje: 1090,-

30 min. massasje: 600,- 

bottom of page