top of page
Nakkemassasje

MUSKELTERAPI & MASSASJE

Stadig flere opplever at stress og høyt tempo setter seg som stivhet og spenninger i kroppen. Andre kan oppleve stivhet og plager i forbindelse med idrett eller trening. Nå kan du enkelt bestille en avslappende time hos våre muskelterapeuter. 

Muskelterapi og massasje: Helsefordelene du trenger å vite om.

Vårt moderne liv kan ofte være stressende og fysisk krevende, noe som kan føre til muskelspenninger, stivhet og smerter. Her på Vest Helse, tilbyr vi en rekke muskelterapi- og massasjebehandlinger designet for å lindre stress, forbedre helse og øke velvære. 

Vi er alle kjent med at muskelspenning kan bygge seg opp over tid på grunn av fysisk belastning, stress eller inaktivitet. Massasje og muskelterapi kan hjelpe til med å lindre spenninger, forbedre mobiliteten og gi en følelse av avslapning.

Massasjeterapi har vist seg å øke blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å øke oksygentilførselen til musklene og hjelpe til med å fjerne avfallsprodukter fra muskelvevet.

Massasje og muskelterapi kan bidra til å redusere stress og fremme en generell følelse av velvære. Muskelterapiteknikker kan bidra til å lindre plager, redusere hevelse og forbedre bevegelse. Videre har enkelte studier funnet at massasje kan bidra til å styrke immunsystemet ved å øke antallet hvite blodceller i kroppen. 

For idrettsutøvere og de som trener mye, kan muskelterapi og massasje være godt verktøy for forbedret prestasjon og raskere restitusjon. Massasje hjelper med å lindre muskelspenning og forbedre fleksibilitet, noe som kan bidra til å forhindre skader. Dessuten kan massasje bidra til å redusere muskelømhet etter trening og korte ned restitusjonstiden.

På Vest Helse tilbyr vi flere massasjebehandlinger som vil tilpasses dine behov og formål. Hos våre autoriserte helsearbeidere er du sikret trygg og effektiv behandling i et rolige og avslappende omgivelser. Les mer om de massasjebehandlingene under. 

Skuldermassasje

Klassisk massasje er en av de mest kjente og brukte massasjeteknikkene i Vesten. Teknikken involverer bruk av lange, glidende slag, knaing, friksjon og tapping for å løsne på musklene. Formålet er å øke blodgjennomstrømmingen fjerne avfallsstoffer fra musklene.

Massasjen kan bidra til å redusere muskel- og leddsmerter, forbedre sirkulasjonen, redusere stress, fremme avslapning og generell velvære.

Øvre ryggmassasje

Idrettsmassasje er en form for massasje som er utviklet for å bistå aktive mennesker i forbindelse med trening eller konkurranser. Den fokuserer på områder av kroppen som er belastet og stresset fra gjentatte belastninger og bevegelser.

 

Teknikkene brukt i idrettsmassasje kan omfatte dypvevsmassasje, triggerpunktterapi, og strekkøvelser for å bedre restitusjonen, forebygge skader og forbedre idrettsprestasjoner.

tilbake Massasje

Triggerpunktmassasje er en form for terapi som fokuserer på å løsne spesifikke, stramme områder i muskelvevet, kjent som triggerpunkter. Disse punktene kan forårsake smerte og ubehag. Terapeuten bruker ofte dypt trykk på disse punktene for å lindre smerter og redusere spenninger.

Triggerpunktmassasje kan hjelpe med å redusere muskelspenninger og bidra til å lindre smerte forårsaket av muskelspenning eller stress.

Trykkpunktmassasje
Vest_Helse_logo_neg_RGB.png

Prisliste: 

50 min. massasje: 1090,-

25 min. massasje: 600,- 

bottom of page