Personlige trenere

Vest helse og trening har kun håndplukkede personlige trenere som tilfredsstiller våre krav: stor kompetanse innen personlig trening, egenerfaring fra idrett, lang egenerfaring med variert styrketrening og gode evner til å kommunisere og motivere.

 

Trenerne våre samarbeider også tett med helseavdelingen, og inngår i all helserelatert internundervisning. I motsetning til de aller fleste andre sentre trenger du ikke være medlem for å benytte deg av en PT hos oss. 

En personlig trener er en som ser alle dine behov for at du skal nå dine treningsmål. Vil du bli sterkere, mykere, kunne løpe lenger og raskere, eller vi du rett og slett ha hjelp til å gjøre treningen morsommere – vi har alle individuelle mål med vår trening. Våre trenere kan hjelpe deg med akkurat dette. De har stor kompetanse innen personlig trening, og har også alle idrettslig bakgrunn. Forskning viser nettopp at sannsynligheten for å nå sine treningsmål øker drastisk ved å benytte seg av og samarbeide med en personlig trener.


En personlig trener kan være den beste investeringen du har gjort på lang tid. Om du har et spesifikt mål eller bare ønsker å komme i bedre form spiller ingen rolle, ditt utbytte av treningen vil bli betraktelig bedre dersom du samarbeider med en dyktig personlig trener. En dyktig PT får deg rett og slett til å yte det lille ekstra!

ince2.jpg

Personlig trener 
Ince Westergaard

Min viktigste oppgave som PT er å hjelpe deg til å bli den aller beste utgaven av deg selv!Treningsperspektivet mitt er helhetlig og jeg jobber for at du skal nå sine personlige målsettinger gjennom gledes- og resultatorientert trening. Trener du med meg sørger jeg for at du trener med kvalitet på den mest hensiktsmessige måten.

 

Jeg jobber for å skape motivasjon ved å finne aktiviteter du opplever som gøy og inspirerende, og utforder deg på ditt nivå - da kommer resultatene mye lettere. 

Personlig trener 
Clive Jones

Her kommer det masse spennende norske-engelsk teskt som Clive skriver etter hvert......

Cecilie2.jpg

Personlig trener 
Cecilie Kayser Jacobsen

Her skal Cecilie etter hvert komme med info om seg selv og målgruppen sin. 

Fysioterapeut & personlig trener Ingrid Kråkmo

Ingrid Kråkmo er utdannet fysioterapeut og personlig trener og har lang erfaring fra treningsbransjen. Hun har i flere år arbeidet tett med yngre utøvere og trenende med ulike fysiske forutsetninger.

 

Ingrid har lang erfaring med ungdom gjennom både indviduell trening, gruppetrening og lagtrening. Som trener er hun opptatt av at trening og fysisk aktivitet skal være gøy, motiverende og effektivt.

 

Hun er opptatt av at alle, uavhengig av fysiske forutsetninger og tidligere erfaring skal finne en treningsform som passer for seg. 

thumbnail_IMG_6606.jpg