top of page

Personlige trenere

En personlig trener kan være den beste investeringen du har gjort på lang tid!

Vest Trening har kun håndplukkende personlige trenere som tilfredsstiller våre høye krav;  faglig oppdaterte, lang egenerfaring og gode evner til å kommunisere og motivere. Vi har også PT Ince Westergaard som spesialiserer seg innen kostholdsveiledning.

Trenerne våre samarbeider også tett med helseavdelingen og inngår i all helserelatert internundervisning. 

En personlig trener er en som ser dine behov og hjelper deg å nå dine treningsmål. Vil du blir sterkere, mykere, kunne løpe lenger og raskere, eller vil du rett og slett ha hjelp til å gjøre treningen morsommere - våre trenere kan hjelpe deg med akkurat dette. Forskning viser at sannsynligheten for å nå treningsmål øker drastisk ved å samarbeide med en personlig trener, og ditt utbytte av treningen vil bli betraktelig bedre. En dyktig PT får deg rett og slett til å yte det lille ekstra.

Vest Trening har tre PT-nivåer på sine trenere. Nivåene er basert på erfaring som trening og utdannelse, men alle har høy kompetanse innen trening. Er du usikker på hvilken trener som passer deg? Kontakt oss på post@vesthelse.no eller tlf. 67150150 og vi hjelper deg å finne den rette for deg.

_AZ_5694.jpg
Mathias 3.jpeg

Personlig trener & osteopat
Mathias Kindt Larsen

Mathias er utdannet osteopat og personlig trener og har lang erfaring innenfor treningsbransjen.

Han er en aktiv og allsidig person med stor interesse for flere ulike aktiviteter. Mathias har opp gjennom årene holdt på med langrenn, fotball, skihopp, styrketrening, olympiske løft og de siste årene Crossfit.

 

Han har jobbet som PT siden 2012 og har bred erfaring med ulike utgangspunkter og målsettinger i alle aldersgrupper. Mathias har flere kurs innen slyngetrening, kettlebells og olympiske løft.

Vil du trene med Mathias?

mathias@vesthelse.no

Personlig trener
Nina Seville Jessen

Nina Seville-Jessen har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2007 og er utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening. Hun er også sertifisert Les Mills instruktør i BodyAttack, Les Mills Core og BodyPump.
 

Nina inspirerer og motiverer gjennom en genuin interesse for deg, dine forutsetninger og dine behov. Med fokus på gode relasjoner sørger Nina for et godt samarbeid dere imellom. Slik bygges et solid fundament for økt treningsglede, innsikt og effekt - slik at dere sammen skal nå de mål du har satt deg.

Nina tilpasser treningen til ditt utgangspunkt og dine ønsker.
Gjennom individualisering og variasjon i øvelser, evne til å øke innsatsen og flytte dine grenser, skaper Nina et godt grunnlag for mestringsfølelse og personlig utvikling, som gir store gevinster for deg.
«Sammen jakter vi go’følelsen og treningsgleden – og avhengigheten av trening blir fort en positiv del av din hverdag».

Vil du trene med Nina?

nina@vesthelse.no

Nina_edited.jpg
Cecilie 3.jpeg

Personlig trener 
Cecilie Kayser Jacobsen

Cecilie Kayser Jacobsen er utdannet gruppeinstruktør og treningsveileder fra Norges idrettshøgskole og Personlig trener fra Akademiet for Personlig Trener. Hun har i hele sitt yrkesaktive liv jobbet med trening og bevegelse og har mange års erfaring som gruppeinstruktør og veileder.

Cecilie er genuint opptatt av bevegelse og mestring på alle nivåer og interessert i deg som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet og deg som ønsker ny inspirasjon. Sammen skal vi finne ditt potensial, sette mål og jobbe variert og målrettet. Målet mitt er å skape treningsglede og gjøre fysisk aktivitet lystbetont.

Vil du trene med Cecilie?

cecilie@vesthelse.no

Personlig trener Clive Jones

Clive har jobbet i treningsbransjen i 25 år og er en allsidig trener med mye erfaring. I tillegg til å ha en ustoppelig entusiasme for trening kan Clive skilte med enorm erfaring og praktisk kunnskap. Han er en fantastisk motivator og vil hjelpe deg med å nå dine mål gjennom enkel, effektiv trening.

 

Trening med vekter bør være en del av alle treningsrutiner og Clive er en ekspert på å utvikle gjennomførbare programmer som virker og som ikke minst får deg til å synes at trening er moro! Han har erfaring fra både topp- og mosjonsidrett og holder seg i form ved å padle kajakk og gå langrenn.

Vil du trene med Clive?

clive@vesthelse.no

Clive 1.jpeg
thumbnail_IMG_6606.jpg

Personlig trener & fysioterapeut Ingrid Kråkmo

Ingrid Kråkmo er utdannet fysioterapeut og personlig trener og har lang erfaring fra treningsbransjen. Hun har i tillegg mastergrad i bevegelsesvitenskap.

 

Ingrid har lang erfaring med kunder i alle aldre og ulike fysiske forutsetninger, samt ulike treningsformer gjennom både individuell trening, gruppetrening og lagtrening. Som trener er hun opptatt av at trening og fysisk aktivitet skal være gøy, motiverende og effektivt.

Ingrid brenner for å hjelpe deg med å nå målene sine, veilede deg til å utføre øvelser med god teknikk, sikre progresjon i treningen din og bidra til at du opplever mestring ved å bruke kroppen i bevegelse og aktivitet.

Hun er opptatt av at alle, uavhengig av fysiske forutsetninger og tidligere erfaring skal finne en treningsform som passer for seg. 

Vil du trene med Ingrid?

ingrid@vesthelse.no

Personlig trener 
Ince Westergaard

Sertifisert personlig trener og instruktør med bred kompetanse og over 25 års erfaring.

Sertifisert kostholdsveileder med fokus på bærekraftig sunt kosthold og vektreduksjon.

Min viktigste oppgave som PT er å hjelpe deg til å bli den aller beste utgaven av deg selv! Treningsperspektivet mitt er helhetlig og jeg jobber for at du skal nå sine personlige målsettinger gjennom gledes- og resultatorientert trening. Trener du med meg sørger jeg for at du trener med kvalitet på den mest hensiktsmessige måten.

 

Jeg jobber for å skape motivasjon ved å finne aktiviteter som utfordrer deg på ditt nivå - da kommer resultatene mye lettere. 

Vil du trene med Ince?

ince@vesthelse.no

Ince 2_edited.jpg
Mia PT_edited.jpg

Personlig trener Mia Vujovic

Vil du trene med Mia?

vujovic.mia@gmail.com

Kontakt

Vest helse og trening AS

Baker Østbysv 26

1351 Rud 

Tlf. 67 150 150

post@vesthelse.no

Org.nr 994 267 183

Ønsker du å komme i kontakt med legesenteret, vennligst klikk her eller ring 67 18 02 70.

Åpningstider

Mandag 06:30 - 22:00

Tirsdag 0630: 22:00

Onsdag 06:30 - 22:00

Torsdag 0630 : 22:00

Fredag 06:30 - 20:00

Lørdag 08:00 - 18:00

Søndag 08:00 - 18:00

Resepsjonen er betjent mandag til torsdag fra kl 06:30 - 18:00. Fredager fra kl 08:00 -16:00. 

bottom of page