Under18

Under18 er et semesterbasert trenings- og veiledningskonsept til deg mellom 14 og 17 år som ønsker å trene hos oss. For oss er det svært viktig at unge som begynner å trene etablerer et sunt forhold til kropp og trening. Vi har derfor etablert et tilbud som skal skape trygge rammer samt fremme forståelse blant de under 18 år som vil komme i gang med trening. Siden vi startet opp med dette tilbudet har vi skapt styrke, kondis og treningsglede sammen! 

 

Ved Vest helse og trening har tidligere hatt 18-års aldergrense. Vi ser at mange unge faller utenfor den organiserte idretten og ønsker å gi disse et godt treningstilbud basert på sunne prinsipper og tett individuell oppfølging. Vi vil bidra til at de under 18 år finner treningsgleden, og etablerer sunne og gode treningsvaner med god og kyndig oppfølging fra oss. Vi ønsker å videreføre vår kunnskap om trening, kosthold og helse.

Forskning viser at de som ikke deltar i organiserte idretter står veldig alene og har relativt få tilbud, faren for å bli inaktiv er derfor stor. Vi på Vest helse og trening vet at trening er sunt – uansett alder. Deltakerne vil gjennom vårt tilbud få bedre helse, både fysisk og psykisk. Gjennom et individuelt tilpasset treningsopplegg kan treningen brukes til å forebygge skader, bedre styrke og kondisjon samt redusere plager fra muskel-skjelettsystemet. I tillegg vil oppfølging i mindre grupper kunne bidra til å fremme sosiale bånd blant de yngre. Vi ønsker å bidra med dette, og har derfor lansert den helsefremmende tilbudet under18.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt fysioterapeut Torbjørn Fritzen

INGEN LEDIGE PLASSER!

DET ER FOR TIDEN DESSVERRE FULLT PÅ UNDER18. KONTAKT OSS FOR EVT. PLASS PÅ VENTELISTE. 

Vest helse og trening AS // org.nr 994 267 183 // Baker Østbysvei 26, 1351 Rud // 67 150 150 // post@vesthelse.no