top of page

Under18 er et unikt treningstilbud for ungdom mellom 14 og 17 år. Dette tilbudet skaper trygge rammer for de som ønsker tettere oppfølging og treningsveiledning! 

Under18 er et treningsmedlemskap til deg mellom 14 og 17 år som ønsker å trene hos oss. For oss er det svært viktig at unge som begynner å trene etablerer et sunt forhold til kropp og trening. Vi har derfor dette tilbudet som skal skape trygge rammer og glede rundt trening, samt fremme forståelse om fysisk aktivitet blant de under 18 år. Siden vi startet opp med dette tilbudet har vi skapt styrke, kondis og treningsglede sammen med de unge! 

 

Ved Vest Trening har vi 18-års aldergrense på de ordinære medlemskapene, men vi ser at mange unge faller utenfor den organiserte idretten og ønsker å gi disse et godt treningstilbud basert på sunne prinsipper og tett individuell oppfølging. Vi vil bidra til at de under 18 år finner treningsgleden, og etablerer sunne og gode treningsvaner med god og kyndig oppfølging fra oss. 

Forskning viser at de som ikke deltar i organiserte idretter står veldig alene og har relativt få tilbud, noe som øker risikoen for å bli inaktiv. Vi vet at trening er sunt – uansett alder. Deltakerne vil gjennom vårt tilbud få bedre helse, både fysisk og psykisk. Gjennom et individuelt tilpasset treningsopplegg kan treningen brukes til å forebygge skader, bedre styrke og kondisjon samt redusere plager fra muskel-skjelettsystemet.

Som nytt Under18-medlem starter du opp med en veiledningstime hvor du blir vist rundt på senteret, og trener og medlem blir kjent. På dette første møtet får du også store deler av ditt treningsprogram. Deretter er det oppfølgingstimer hvor vi sikrer at du utfører øvelsene riktig. Mellom hver oppfølgingstime trener og øver medlemmet på programmet sitt på egenhånd. Etter 1-4 oppfølgingstimer er medlemmet "selvstendiggjort" og har god kontroll på treningsprogrammet. Hver måned er det inkludert én oppfølgingstime hvor medlemmet får justert sitt program med progresjoner og nye øvelser for å sikre variasjon, treningsglede og økt kunnskap.

Vest Trening har til enhver tid 60 tilgjengelige Under18-medlemskap. Dette sikrer oss at vi har nok kapasitet til å følge tett opp hver og en av våre unge medlemmer. Under18 medlemskap koster 749,-/mnd og har ingen bindingstid. Medlemskapet må inngås på vårt senter og med en foresatt tilstede.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt vår Under18-ansvarlige Nina Seville-Jessen på nina@vesthelse.no.

bottom of page