Hos oss finner du fysioterapeuter som er spesialister på muskel- og skjelettplager. Vi tilbyr rask konsultasjon hos våre private fysioterapeuter. 

Fysioterapeutene våre har bred kunnskap om kroppens oppbygning og funksjon. Vi har flere spesialister blant annet innen idrettsfysoterapi og manuellterapi. Vi hjelper deg med alt fra nakkeplager, gjenopptrening etter operasjon, albue smerter og kneplager. Vi samarbeider tett med flere sykehus og fastleger i tillegg til en  rekke idrettslag og klubber i Bærum. Vi tilbyr rask konsultasjon hos våre private fysioterapeuter. 

Hva kan fysioterapeutene hos oss hjelpe deg med?

Vi kan bistå med alt fra rehabilitering etter operasjon eller sykdom til akutte nakkesmerter. Fysioterapeutene våre har lang erfaring og bred kunnskap om bevegelsesapparatet. De vektlegger aktiv rehabilitering, og benytter manuelle behandlingsteknikker for å redusere symptomer og plager. 

Vi har avtale med alle de store forsikringsselskapene i landet. Så dersom du har helseforsikring kan vi tilby deg time på svært kort varsel. 

Hva skjer hos fysioterapeuten?

Etter en grundig innledende samtale, hvor plagenes omfang og årsak kartlegges vil fysioterapeuten foreta en klinisk vurdering. Etter undersøkelsen legger fysioterapeuten frem en behandlingsplan. Denne planen inneholder som regel også tiltak pasienten selv skal utføre. Det kan dreie seg om egentrening, enkle øvelser, avspenningsteknikker eller tøyninger. Det er viktig for fysioterapeutene våre å utstyre pasientene me redskaper slik at de blir delaktige i prosessen. 

_AZ_6019.jpg

Behandlingstilbud

Velkommen til vestre Bærums beste treningssenter. Hos oss får du hjelp til å komme i gang med treningen! 

Denne behandlingsformen har godt dokumentert effekt ved blant annet vedvarende seneskader og kalkskulder...

trykkbølgeskulder.jpeg
_AZ_5774.jpg

Testavdelingen

Invester i personlig trener. Våre PT-er er de beste du møter! Morgen, middag og kvelds! Vi hjelper deg!