top of page
DSC_0602-2.jpg

Ryggsmerter?

De fleste opplever ryggsmerter i løpet av livet og som oftest er dette helt ufarlig. Noen blir imidlertid mer plaget enn andre. Kiropraktorene ved Vest er spesialister på utredning, behandling og trening av rygg. Vi setter av god tid for å kartlegge dine plager, funksjon, behov, samt bli kjent med deg. Dermed kan vi tilby en behandlingsplan som passer akkurat for deg. Vi erfarer at leddbehandling er et av flere effektive verktøy i håndteringen av ryggplager.

 

Informasjon, behandling av bløtvev som muskler og bindevev, samt råd i forbindelse med daglige aktiviteter er også viktig. Behandling fungerer ikke kun som smertelindring, men er med på å danne grunnlag for videre trening og bevegelse i hverdagen. Vi har en aktiv tilnærming, og du vil bli satt i gang med tilrettelagt aktivitet og trening. Dette er viktige tiltak for tilhelning og forebygging av ryggplager.

Vest Helse er vestre Bærums største flerfaglige praksis med over 20 autoriserte helsefagarbeidere. Hos oss arbeider det blant annet kiropraktorer, leger, fysioterapeuter, osteopater, manuellterapeuter og fotterapeut. Hver måned foretar vi over 4000 pasientkonsultasjoner. 

Alle tiltak er er forankret i en kunnskapsbasert praksis, og vi tilstreber kort ventetid, seriøsitet samt kvalitet i tjenestene vi leverer. 

Har su spørsmål til oss vedrørende helse- eller behandlingstilbudet vårt er du velkommen til å kontakte oss per e-post eller telefon; 67 150 150. 

bottom of page