top of page
_AZ_6019.jpg

Hos oss finner du spesialister innen muskel- og skjelettsmerter i en kunnskapsbasert praksis, hvor kvalitet og trivsel vektlegges. 

Reåpning.png

Teamet vårt består av blant annet fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, manuellterapeuter og leger. 

Velkommen til vestre Bærums største praksis. Vårt flerfaglige team av terapeuter er spesialister på muskel- og skjelettplager, og vi tilbyr behandling av høy kvalitet for en rekke ulike plager og lidelser. Vi legger stor vekt på kompetanse og erfaring, og alle våre terapeuter har høy faglig kunnskap innen sitt felt.

Vi samarbeider tett for å kunne tilby våre pasienter den best mulige behandlingen, og vi legger vekt på en individuell tilnærming. Dette betyr at vi tilpasser behandlingen og rehabiliteringen etter dine behov og mål.

I tillegg til å tilby profesjonell behandling, legger vi også vekt på trivsel. Vi ønsker at du skal føle deg velkommen og ivaretatt hos oss, og vi jobber aktivt for å skape en god atmosfære på senteret.

Velger du oss som behandlingssted, kan du være trygg på at du får den best mulige behandlingen av dyktige og erfarne terapeuter. Kontakt oss gjerne for å bestille time eller du har spørsmål. Vi ser frem til å hjelpe deg på veien mot bedre helse!

_AZ_5694.jpg
Vest_Helse_logo_neg_RGB.png

Velkommen til vestre Bærums største flerfaglige helseklinikk. 

_AZ_4690.jpg
Vest_Trening_logo_neg_RGB.png

Velkommen til Vest Trening - vi gleder oss til å se deg på senteret. 

bottom of page