Våre fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter, osteopater og leger er spesialister på muskel- og skjeletthelse! 

Vår overordnede målsetning er å bistå pasientene våre slik at de hurtigst mulig får den bedring eller endring de ønsker. Hos oss samarbeider fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktorer, osteopater, muskelterapeut og leger. Vi har bred kompetanse og lang erfaring innen undersøkelse og behandling av muskel, nerve- og skjelettrelaterte plager.

Ved å kjenne godt til hverandres fagområder og samarbeide om pasienter, søker vi å optimalisere den diagnostiske prosessen. Dette danner grunnlag for videre rehabilitering og behandlingstiltak. Vi erfarer at tiltak utført på riktig indikasjon gir god forventet effekt. Våre fysioterapeuter og kiropraktorer vektlegger aktiv rehabilitering og setter pasienten i fokus. Undersøkelse, behandling og rehabiliterende tiltak er basert på etablert kunnskap og erfaring, samt ny vitenskap. Vi holder også idrettsmedisinsk poliklinikk 

Trenger du grundig utredning, god informasjon samt moderne og effektiv behandling og trening? 

Helseforsikring

Har du privat helseforsikring eller er forsikret gjennom arbeidsgiver kan du benytte deg av denne hos våre private fysioterapeuter og kiropraktorer.

Diagnosetilpassede tilbud

Her finner du mer informasjon om våre pasient- og diagnosetilpassede gruppetrenings- og undervisningstilbud. Parkinson, artrose og bassengtrening. 

Våre medarbeidere

Hos oss arbeider det fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, manuellterapeuter og leger i en kunnskapsbasert praksis.

Kontakt oss