top of page
_AZ_4983.jpg
Vest_Trening_logo_neg_RGB.png

Velkommen til gruppetrening med variert innhold, fantastiske instruktører og herlig stemning!

Når du deltar på gruppetimer hos oss skal du oppleve høy kvalitet på alle timer! Instruktørene våre har lang erfaring og en overordnet målsetning om å gi deg en treningsopplevelse du ønsker å oppleve igjen og igjen. Hvis du vil teste oss ut er det bare å ta kontakt så fikser vi alltid en gratis prøvetime!

Hos oss finner du lette timer og tøffe timer, enkle timer og avanserte timer. Vårt mål er å gi deg en variert utvalg av gruppetimer som gir deg muligheten til å finne din foretrukne treningsform. Som medlem ved Vest Trening har du full tilgang til all trening i samme medlemskap. Ved å variere treningen ut ifra dine interesser og ditt utgangspunkt vil du raskt komme i bedre form og du vil ikke angre på at du kom til Vest Trening. 

I salene er det topp lyd, lys, underlag og luft! Vi har også tilrettelagt for trygg trening med egen utgang fra begge salene, og deltagerantallet på gruppetimene er justert slik at du skal få en behagelig opplevelse av treningsøkten.

Som medlem har du også tilgang til vår online trening - klikk deg inn på boksen over og følg våre treningstimer hvor du vil og når du vil!

VELKOMMEN!

Gruppetimeplan våre 2024 - 3.png
_AZ_6338.jpg

Alle nye medlemmer får tilbud om 3 ukers kostnadsfri og uforpliktende trening

ICGConnectShoot_070521_8268.jpg

Tren med oss i grupper og la deg motivere av instruktørene våre. 

_AZ_4498_edited.jpg

Velg den PT-en som passer best for deg. Alle våre trenere har kvalitet i fokus. 

bottom of page