Velkommen til trening i Bærums tryggeste omgivelser. Alle bestiller treningstid i forbindelse egentrening i senteret samt gruppe- og sykkeltimer. Husk å lese deg opp på de til en hver tid gjeldende smittevernsreglene våre :) 

Når du deltar på gruppetimer hos oss skal du oppleve høy kvalitet på alle timer! Våre instruktører har alle lang erfaring og en overordnet målsetning om å gi deg en treningsopplevelse du ønsker å oppleve igjen og igjen. Hvis du vil teste oss ut er det bare å ta kontakt så fikser vi alltid en gratis prøvetime!

Ved Vest Trening finner du lette timer og tøffe timer, enkle timer og avanserte timer. Vårt mål er å gi deg en variert meny av gruppetimer som gir alle muligheten til å finne sin foretrukne treningsform. Som medlem ved Vest Trening har du full tilgang til all trening i samme medlemskap. Ved å variere treningen ut ifra dine interesser og ditt utgangspunkt vil du rask komme i bedre form og du vil ikke angre på at du kom til Vest Trening. 

Har du forresten fått med deg at vi har bygget to splitter nye store saler? En til gruppetimer og en til sykkeltimene våre. I salene er det topp lyd, lys, underlag og luft! Vi har også tilrettelagt for trygg trening med egen utgang fra begge salene, og deltagerantallet på gruppetimene er justert slik at du skal få en trygg treningsøkt.

Gruppetreningstilbud

Vil du vite mer om de ulike treningsformene og gruppetimene våre? Les mer...

Sykkeltimer

Aktiv syklist eller vanlig mosjonist? sykkeltimene våre passer alle. Les mer...

Våre instruktører

Tror du ikke på oss når vi hevder Bærums beste instruktører jobber her? Les mer...