Velkommen til gruppetrening med masse variert innhold, fantastiske instruktører og en herlig stemning!

Når du deltar på gruppetimer hos oss skal du oppleve høy kvalitet på alle timer! Våre instruktører har alle lang erfaring og en overordnet målsetning om å gi deg en treningsopplevelse du ønsker å oppleve igjen og igjen. Hvis du vil teste oss ut er det bare å ta kontakt så fikser vi alltid en gratis prøvetime!

Ved Vest Trening finner du lette timer og tøffe timer, enkle timer og avanserte timer. Vårt mål er å gi deg en variert meny av gruppetimer som gir alle muligheten til å finne sin foretrukne treningsform. Som medlem ved Vest Trening har du full tilgang til all trening i samme medlemskap. Ved å variere treningen ut ifra dine interesser og ditt utgangspunkt vil du raskt komme i bedre form og du vil ikke angre på at du kom til Vest Trening. 

I salene er det topp lyd, lys, underlag og luft! Vi har også tilrettelagt for trygg trening med egen utgang fra begge salene, og deltagerantallet på gruppetimene er justert slik at du skal få en behagelig opplevelse av treningsøkten.

Som medlem har du også tilgang til vår online trening - klikk deg inn på boksen over og følg våre treningstimer hvor du vil og når du vil!

Under vises gruppetimeplanen for høsten 2022 - flere og flere timer kommer inn for hver uke fremover. Løpetimer på hverdager vil starte rundt høstferien. Se app eller kundeweb for nøyaktig timeplan hver uke.

Gruppetimeplan høsten 2022.png
_AZ_4902.jpg

Gruppetreningstilbud

Vil du vite mer om de ulike treningsformene og gruppetimene våre? Les mer...

Sykkeltimer

Aktiv syklist eller vanlig mosjonist? sykkeltimene våre passer alle. Les mer...

IMG_9440.JPG
_AZ_5694.jpg

Våre instruktører

Tror du ikke på oss når vi hevder Bærums beste instruktører jobber her? Les mer...