top of page

Velkommen til vestre Bærums beste treningssenter! Vi gleder oss til å se deg på trening hos oss!

Velkommen til vestre Bærums største trenings- og helsesenter. Ved Vest Trening vil du oppleve et topp treningssenter, med erfarne instruktører og trenere som vil gi deg de beste treningsopplevelsene! Hos oss trener alt fra toppidrettsutøvere til kunder i rehabilitering, fra ung til eldre. Ved Vest Trening kan også nye kunder prøve oss helt uforpliktende i tre uker!

Les mer under om hva du finner ved Vest Trening.

Du kan nå boltre deg på over 1200m2. I vårt komplette fullservice treningssenter i toppetasjen trener du på egenhånd eller sammen med PT-ene våre i store, lyse og freshe lokaler. Treningssenteret er utstyrt med kondisjonsavdeling, styrkemaskinavdeling og en stor frivektsavdeling til både ordinær frivektstrening og funksjonell trening!

 

I gruppesalene har vi har et bredt gruppetreningstilbud og wattbaserte sykkeltimer i store nye saler. Vest Trening har mange ulike styrke- og pulstimer, yoga, pilates og sykkeltimer - vi ønsker at alle våre medlemmer skal finne gruppetrening de trives med! Ønsker du å trene gruppetime? Les mer om vårt gruppetimetilbud og sjekk ut vår gruppetimeplan her!

 

Ved Vest Trening finner du erfarne og dyktige personlige trenere som hjelper deg i gang med treningen og som veileder deg på veien mot dine treningsmål! Les mer om våre personlige trenere her!

 

Er du interessert i å prøve Vest Trening? Vi tilbyr alle nye medlemmer tre uker fri trening med våre gratispass! I denne perioden finner du ut om Vest Trening er stedet du vil trene på videre. Når disse ukene er over trenger du ikke gjøre noen ting - da konverteres du automatisk over på medlemskap uten bindingstid. Ønsker du ikke å trene hos oss videre er det bare å kontakte oss før de tre ukene er ferdige. Trykk på knappen under og tegn det medlemskapet som passer deg. 

Vi ønsker deg velkommen til Vest Trening! 

_AZ_3070.jpg

Velkommen til vestre Bærums beste treningssenter. Hos oss får du hjelp til å komme i gang med treningen! Les mer...

Vi tilbyr sykkel- og gruppetimer med de beste instruktørene. Splitter nye store moderne saler! Les mer...

IMG_9440.JPG
_AZ_5694.jpg

Invester i personlig trener. Våre PT-er er ditt beste utgangspunkt for å lykkes med treningen! Les mer...

bottom of page