top of page
Løping på tredemølle

TRENING VED OVERVEKT

I samarbeid med Bærum Sykehus, Seksjon for forebyggende medisin lanserer vi denne høsten et tilbud til personer med overvekt. Treningen finner sted her på Vest i grupper som ledes av fysioterapeut, men også individuelt på egenhånd. 

I september starter vi opp trening for pasienter med overvekt, og ansvarlig er fysioterapeut Johanna Larsén her på Vest. 

Tilbudet består av to treningsøkter i uken, den ene er 40 min i basseng på Rud svømmehall mandager kl 14.30 alt 15.15, og den andre timen er i gruppetreningssal på Vest Helse på Rud torsdager kl 11.30-12.30. Begge gruppene ledes av Johanna og individuell veiledning er også mulig ved behov.  

Overvekt er ikke en presis definisjon, så vi velger å følge de samme inklusjonskriterier som man har på Bærum sykehus, dvs BMI over 35. Målet med tilbudet er å gjøre deg som deltaker interessert og motivert til økt fysisk aktivitet i hverdagen og bli trygg på belastning av egen kropp. 

Det er bindende påmelding til opplegget, som strekker seg over 3 mnd. Deltakerne tegner samtidig avtale om adgang på Vest treningssenter, hvilket gir tilgang til vårt fullverdige treningssenter og alle fasiliteter og gruppetimer 7 dager i uken.

Pris: 

Tilgang til Vest Trening: 549 kr/mnd 
Egenandel basseng: 130 kr/gang (inntil grense for frikort) 
Egenandel saltrening: 105 kr/gang (inntil grense for frikort) 
Bassengleie + entré svømmehall: 97 kr/gang 

Totalt for 12 ukers trening er prisen 2811 kr + eventuelle egenandeler.  

Vi har fortløpende inntak, og første samling vil finne sted mandag 4/9, påmelding skjer til johanna@vesthelse.no. Ved ev spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon: 97415319. 

Trykkpunktmassasje
Vest_Helse_logo_neg_RGB.png

Prisliste: 

50 min. massasje: 1090,-

30 min. massasje: 600,- 

bottom of page