top of page

Barseltrening på Vest Trening

Kjære mødre,

Er du nylig blitt mamma og ønsker å komme i form mens du tar vare på din lille? Da har vi en spesiell nyhet til deg - vi er stolte av å introdusere vårt barseltreningsprogram!

Vårt barseltreningsprogram gir deg muligheten til å trene i en trygg og støttende gruppe med andre mødre, mens du tar vare på din baby. Våre to dyktige terapeuter vil veilede deg gjennom øvelsene og sørge for at du trener på en måte som er trygg og effektiv for både deg og babyen din.

Kurset består av åtte økter som vil hjelpe deg med å komme i form, styrke musklene dine og øke din generelle velvære. Det beste av alt er at du kan nyte tiden sammen med din baby, som vil være en del av øvelsene og ha det moro samtidig som du trener.

Vårt barseltreningsprogram er designet for å være tilgjengelig for alle, uavhengig av treningsnivå eller erfaring. Våre terapeuter vil tilpasse øvelsene og intensiteten til dine behov og ønsker, slik at du får den mest optimale treningen.

Ikke bare vil du få de fysiske fordelene av trening, men du vil også få muligheten til å tilbringe tid med andre mødre og bygge et støttende fellesskap. 

Så hva venter du på? Bli med på vårt barseltreningsprogram og ta det første skrittet mot å føle deg sunn, sterk og energisk igjen. Kontakt oss i dag for å melde deg på!

Nytt kurs settes opp snart
barsel_edited.jpg

Treningen vil foregå i gruppe, og under timen vil man kunne bruke egen kroppsvekt, baby eller annet treningsutstyr som vekter og strikk som motstand. Timene blir lagt opp slik man enkelt kan variere intensitet og motstand på øvelsene. Dette er også en god mulighet til tips om gode øvelser som kan brukes hjemme, samtidig som du vil få en kjekk lekestund sammen med barnet og andre nybakte mødre.

Praktisk informasjon:

Onsdager kl 11:30

Oppstart: dato kommer snart

Antall: 8 ganger

Ordinær pris: 2800 kr

Medlemspris: 10% rabatt (2.520,-) - bruk rabattkode BARSEL ved bestilling

Om instruktørene:

​Kurset blir ledet to av våre terapeuter, Mathias og Ingrid. Mathias er utdannet osteopat og jobber også som PT. Ingrid er utdannet fysioterapeut og har videreutdanning i muskelskjelettplager, samt trening under og etter graviditet.

Fysioterapeuter2 (1).png

RESTEN AV HELSEAVDELINGEN

Mange av kundene våre benytter seg også av helseavdelingens øvrige medarbeidere når det er behov for det, og vi utgjør vestre Bærums største flerfaglige praksis. I andre etasje kan du ved siden av Andreas også få hjelp av fastleger, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopaten, manuellterapeuter og fotterapeut. Ønsker du behandling kan du enkelt booke tid her.

BEDRE HELSE, TRIVSEL OG TRENINGSGLEDE PÅ ET OG SAMME STED!

bottom of page