top of page
APEXKLINIKKEN-64-Svimmelhetsteam-1916-ptqfgxxjpwzyyx1gub55x56jeemjw1g935zbl6o9j0_edited.jp

HJERNERYSTELSE i klinisk praksis

 - en faglunsj med Narve Bjørneseth

Velkommen til en inspirerende faglunsj med fysioterapeut Narve Bjørneseth, spesialist i svimmelhet og vestibulær rehabilitering. Møt gode kolleger og få nye bekjentskaper samtidig som du oppdaterer kunnskapsbasen din. Er du lege eller terapeut som vil lære mer om riktige valg i klinisk praksis? Meld deg på.

"Den mest vanlige hodeskaden er hjernerystelse. Det er viktig at pasienten raskt får god informasjon og riktig oppfølging for å sikre at man restitueres godt og minsker risiko for ettervirkninger. Etter flere års fordypning er jeg som en av de første i Norge en del av CCMI nettverket."  - Narve Bjørneseth

Vi skal oppdatere kunnskapen vår omkring hjernerystelse, og lære riktig håndtering av denne pasientgruppen. 

Narve vil også belyse kompleksiteten i sykdoms- og symptombildet, og hvordan håndtere pasienter med vedvarende symptomer? 

Sted: Vest helse og trening / Baker Østbysv 26, 1351 Rud

Når: onsdag 29. mai kl 11:00 - 13:00

Pris: 500,-

Enkel bespisning og minervalvann er inlkudert i prisen. Påmeldingen er bindende. 

Narve Bjørneseth er en fysioterapeut med et brennende engasjement for å bringe kunnskapen om årsaker til og behandling av svimmelhet ut til fagpersonell og pasienter.

Narve har alltid hatt et ønske om å lære mer om kroppen. Han bestemte seg tidlig for at fysioterapi var veien og gå, og gjennom sin aktive idrettskarriere som judoutøver fikk han god innsikt i hvordan skader og lyter kunne skape problemer i en hverdag. Inspirasjonen til å forsøke å løse disse problemene, og hjelpe andre med det samme har hele tiden ligget i bunnen av hans person.

Program for dagen:

 

11:00 - 11:15: Velkommen og servering

11:15 - 11:45: Hjernerystelse i klinisk praksis

Pause 

12:00 - 12:45: Håndtering av hjernerystelser

12:45 - 13:00: Q & A

bottom of page