top of page

TEAM SYKKELJENTENE & VEST

Vest Helse & Trening har gjennom de siste 5 årene samarbeidet tett med Team Sykkeljentene. Høst og vinter samles vi innendørs her hos oss. Da legger vi opp til watt-testing, litt lenger og effektive innendørs sykkeltimer, vi har holdt foredrag og har bistått med sykkelspesifikk styrketrening. Nå vil vi utvide tilbudet ytterligere og tilby tjenestene til Mathias K. Larsen innen både trening, massasje og osteopati. 

Syklister som er tilknyttet Team sykkeljentene får 10% rabatt på PT-timer, massasjeterapi og behandnling hos osteopat Mathias Kindt Larsen. 

TEAM-SYKKELJENTENE_Budstikka-2 (1).png
IMG_9952 (1)_edited.jpg

AUTORISERT OSTEOPAT

Mathias er utdannet ved Høyskolen Kristiania hvor han fullførte sin BSc i osteopati i tillegg til et klinisk kompetanseår. Mathias har over flere år behandlet pasienter og idrettsutøvere med smerter fra muskel- og skjelettsystemet. Som osteopat er han opptatt av sammenhengen mellom pasientens plager, endringer i muskler og ledd i tillegg til indre og ytre stressfaktorer som kan påvirke smerteopplevelsen.

 

Mathias har særlig interesse for behandling av utøvere innen styrke- og utholdenhetsidretter samt nakkeplager og hodepine. 

PERSONLIG TRENER

Mathias har arbeidet som personlig trener i over ti år. Han har fulgt opp flere sykkelryttere med fokus på prestasjonsfremmende styrketrening og skadeforebygging. 

 

Mathias har spesialkompetanse innen styrketrening i tillegg til rehabilitering og tilpassing av øvelser og trening for personer med ulike smertetilstander fra muskel- og skjelettsystemet. Mathias bakgrunn som osteopat gir ekstra trygghet i møte med klienter som ønsker å komme seg tilbake etter skader og sykdom. 

IMG_9988.JPG

"Min bakgrunn som behandler og personlig trener gjør at jeg også kan utstyre pasientene mine med redskaper slik at de selv kan bistå i å bedre egen helse."

Masssjeterapeut

 

Mathias Kindt Larsen er i tillegg utdannet massasjeterapeut. Flere utøvere og mosjonister legger ned mange treningstimer i løpet av en uke. For flere vil det være nyttig  med massasje. 

Dette vil kunne redusere ubehag, bedre sirkulasjonen samt hjelpe med restitusjon i perioder med større belastning. 

 

Er du syklist med behov for idrettsmassasje eller du er plaget med stive og støle muskler, da bestiller du enkelt time via vår online booking eller ved å ringe resepsjonen. 

Trykkpunktmassasje
Fysioterapeuter2 (1).png

RESTEN AV HELSEAVDELINGEN

Mange av kundene våre benytter seg også av helseavdelingens øvrige medarbeidere når det er behov for det, og vi utgjør vestre Bærums største flerfaglige praksis. I andre etasje kan du ved siden av osteopati også få hjelp av fastleger, fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og fotterapeut. Ønsker du behandling kan du enkelt booke tid her.

BEDRE HELSE, TRIVSEL OG TRENINGSGLEDE PÅ ET OG SAMME STED!

bottom of page