top of page
_AZ_4690.jpg

Kjære medlem,

Her kommer en mail med de siste nyhetene fra Vest Trening.

1. Vest setter et makstak på antall medlemmer

Vår overordnede målsetning er å gi deg en god treningsopplevelse hver eneste gang du besøker oss. Som medlem skal du komme til et rent senter med kompetente og behjelpelige ansatte, godt miljø og ikke minst: god plass til å få gjennomført treningen. 

 

Vest Trening har opplevd en formidabel vekst de siste årene og det er nå rett oppunder 2.000 medlemmer hos oss. De fleste treningssentre tenker "jo flere medlemmer, jo bedre", noe som medfører overfylte sentre der det er ubehagelig trangt. Vi verdsetter våre eksisterende medlemmer høyt og har vedtatt noe som er uhyre sjeldent i treningsbransjen:

Vi setter inntil videre et medlemstak på 2.000 medlemmer og innfører venteliste på medlemskap ved Vest Trening. 

 

Hvorfor gjør vi dette? 

  • For å sikre fortsatt gode treningsopplevelser i tredje etasje

  • For å sikre våre medlemmer gode muligheter til plass på gruppetimer

 

Hvordan gjennomføres dette?

  • Etter 2.000 medlemmer vil de som ønsker medlemskap bli satt på venteliste hvor et inntak av nytt medlem fordrer utmelding av et annet

 

2. Parkering

Se under for å se kart over de parkeringsmulighetene som er i nærheten. Husk at man kan stå på alle oppmerkede plasser som ikke har firmanavn markert foran seg, ikke bare rett utenfor inngangsdøren til Vest. Gåavstand fra BIP-hallen er ca. 5 minutter.

3. Besøksstatistikk

Mange har mulighet til å justere tidspunktet for sine treningsøkter og spør oss hvilke tider det er minst besøk på senteret. Under ser du graf over besøk på Vest på de ulike ukedagene.

4. Excite Gym kundetilfredshetsundersøkelse

Vi har inngått avtale med Excite Gym. Med denne løsningen vil du som medlem kunne bidra til å hjelpe oss til å bli bedre ved å gi oss tilbakemeldinger på hvordan din treningsopplevelse var, hva du synes er viktig og hva vi kan gjøre for å tilfredsstille deg som medlem. 10% de besøkende vil få tilsendt spørsmål dagen etter sin treningsøkt, og du vil ikke få spørsmål oftere enn hver 60.-90.dag. På denne måten kan du som medlem påvirke oss ved å gi tilbakemelding på hva som er viktig for deg.

5. Ny tredemøllepark

Vi har i en lengre periode testet tredemøller for å finne den modellen som skal være best for våre medlemmer. Vi kan nå glede våre medlemmer med at det rett etter sommerferien vil komme helt nye tredemøller til Vest Trening, til stor glede for alle våre løpeglade medlemmer! Du kan lese mer om dette her

6. Forlenget åpningstid i helgene

Fra og med 01.september vil åpningstidene våre utvides i helgene. Våre nye åpningstider i helgene blir

fredag: 0630-2200

lørdag: 0800-2000

søndag: 0800-2000

Parkering 2_edited.jpg
Skjermbilde 2024-04-12 kl. 19.46.21.png
Skjermbilde 2024-04-12 kl. 19.45.04.png
Skjermbilde 2024-04-12 kl. 19.45.17.png
Skjermbilde 2024-04-12 kl. 19.45.30.png
Vest_Trening_logo_neg_RGB.png

Vi skal fremdeles utvikle og forbedre tilbudet til medlemmene våre, og har som målsetning å gi dere de beste treningsopplevelsene! For 2024 har vi flere planer og flere kommer sikkert til å komme - se under.

Har du en idé? Send oss en mail om dette til post@vesthelse.no - vi lytter til medlemmenes ønsker! 

Casall3.jpg

HVA ER PLANENE FOR 2024?

  • NYE TREDEMØLLER

  • ENDA BEDRE UTSTYRT FRIVEKTSAVDELING

  • UTSKIFTING AV NOEN APPARATER OG PÅFYLLING AV FLERE APPARATER

  • FLERE "HAPPENINGS", GRUPPETIMER, KONKURRANSER OG WORKSHOPS ENN NOENGANG

  • YOGA-PT

  • UTVIDELSE AV ÅPNINGSTIDER I HELG

bottom of page